hej jag bloggar=)

Idag har varit en lugn dag. Sovmorgon till 10, vilket var jääättehärligt! Sedan har jag varit i stallet och så men fortfarande ingen ridning :/ På måndag, då ni! Då blir det rida av ;) På måndag ska jag klippa mig, längtar massor. Mitt hår är inte fint just nu, sopkvast typ. Jag är vrålhungrig men jag orkar inte pallra mig och laga mat.. så jag får väl skylla mig, heheh =)

Dagens väckare: 08:07, lugna favoriter
Dagens låt: Lollypop
Dagens dusch: 08.15
Dagens outfit (XD): Grå jeans, polo, mörkgrön tunika
Dagens frisyr: En liten svans =) risigt äro håret nu :/
Dagens smink: Lite
Dagens att göra: Stall, mat mm
Dagens vill ha: http://grand-prix.se/product_info.php/products_id/318
Dagens saknad: AnnaPanna
Dagens tråkigaste: Skola
Dagens roligaste: Hmm, vi får väl se=)
Dagens måste: Äta
Dagens dricka: äppeldricka
Dagens köp: En kaka...
Dagens mående: Hungrig

jag borde gå och sova nu, skola imorrn, men jag är inte trött

Jag har inte varit särskilt aktiv de senaste dagarna.. förlåt för det. :)
En lugn helg har det varit. Fredagen blev dock lite tjorvig..... Jag och pappa skulle hämta hö klockan halv 5 så han kom och hämtade mig vid 4-tiden. Sen for vi för att hämta en släp som vi skulle låna av Per, som för övrigt var bortrest och inte hade lagt ut spännband. Vi insåg snabbt att två stycken 400kg balar skulle stanna på släpet utan spännband, och tiden räckte inte till att hämta egna spännband. Så då blev det ingen höhämtning. :/ Smart som jag var hade jag lovat att ta in hästarna på kvällen , eftersom jag tyckte att "det blir ju lagom, då har vi ju hämtat hö ¨åsådär :)" men jag kunde ju inte in hästarna klockan 5 :O Åka till fkåge och sen tbx igen kändes inte så frestande... så jag och pappa for på stan och åt på subway, och sen tillbaktill stallet och in med horsieserna. Blev lite tjorv åsådär menmen :)
Så då hämtade vi hö på lördan istället. Och bonden som säljer höet är ganska kul; Varje gång vi har varit där har han sagt precis samma sak som pappa sagt nån gång före. Tillexempel sa pappa nån gång att "vi får försöka hålla oss under 110km/h" (eftersom dom är tunga osv) och gången vi var där efter det sa bonden precis samma sak xD hahahahaha. Och förra gången sa pappa typ "spännbanden är en bra uppfinning", vilket bonden sa i lördags xD
Idag har jag bakat och gjort powerpoint-saga, den äger :) Just nu lider jag av huvudvärk, kanske sova snart? Har iaf nött Kyle XY senaste dagarna (så även ikväll)...sötsötsöt!

Godkväll

Dagen började ju bra: Jag trodde jag hade tryckt på snooze men ICKET! så jag försov men en stund så det blev stress men jag hann med bussen iaf :) Idag har itne mycket hänt... förutom lite vänsterhandsbadminton på gympan :) haha, jag är king
Jag kan ju fylla ut det här diariumet med lite kärlek istället. :)

image3

Älskling jag saknar din rygg :(

tisdagkväll

Godafton :) Jag sitter och roar mig med att lyssna på Sahara Hotnights på youtube. Jag säger då det; lättroad! Men dom är bra, så det funkar :) Ni kan juu kolla: http://www.youtube.com/watch?v=uL-Kpj9kQf8 och sen http://www.youtube.com/watch?v=wtrW5Tvvmh8 och till sist http://www.youtube.com/watch?v=ab3y3VEFuSA . Bra va? :)
Haha, förresten. Vi gjorde limerickar på svenskan idag, min blev kung! eller nåt x) Haha, hursom, läs och begrunda:

Det bodde en man uti Haga
Han brukade flickorna taga
En gång vid en bro
Men han glömde en sko
Så nu slipper polisen honom jaga

Erkänn.......den var bra! ;)

Jag kan ju tillägga att det går något snabbare att blogga nu när jag slipper klumpedunsgipset, niice :)

Bort med gipset!

Woho!! Nuså är jag utan gips :D (Jag vet att jag sa 3veckor, men det var innan jag visste bättre) Det ärt ju inte läkt än så det är tejpat ihop med lillfingret, men ändå, jag  räknar med att bli en del smidigare :) För övrigt har min hand en mystisk blågul färg och ser allmänt krokig och omplåstrad ut. Men jag känner mig väldigt nöjd iaf :) Har redan hunnit vara i stallt också, mamma mockade så det gick snabbt. Stackars Mace, bli dissad på detta vis :( Kvällen ska jag roa mig med franska glosor :/ kanske nåt bra på tv elelr nåt annat skoj oxå :)

Komigen

Nu måste jag vara seriös. Satsa på denna blogg. Jag loooovar, jag ska göra mitt bästa :)

Jag kan ju berätta vad som hänt i helgen iaf :) I fredags var jag och måbes nya medryttare Evelina ut och körde pånnin. Körningen är liksom den enda glädje jag har av min häst nu när handen är gipsad (för er som inte vet så föll jag av Kloetta förra helgen och hon råkade trampa mig på handen, vilket ledde till en fraktur i ett finger, så jag har nu gips). Jag kan ju säga det att jag håller på att dö av längtan efter att få rida, prrecis igårkväll hittade jag bäst tips på hur man lär hästen öppna/sluta, och I'm dying to prova det på pånnin!1 Jag ska ha gipset i 2veckor till, så det är väl bara att stå ut. :( Hursomhelst, varvarjagnu, jo vi körde då. Det gick jättebra, men satan så kallt det var, jag hade typ inga fingrar kvar X) Sen på kvällen kom sofia över, lite chill med film och chips :) Igår var jag på akademisk kurs och tittade, nejj jag var inte med, JAG HAR JU GIPSAD HAND! Otroligt roligt verkar det iaf! Blir råååpeppad på att prova nån gång med mace, men vi får väl se^^ Idag har jag inte gjort så mkt alls.. var med sofia på dan och sen for jag och mamsi till storebror, jenny, jesper & robin på besök :) De är så sjukt söta barn, jesper&robin! Tur att jag är faster till dem :} Har spenderat kvällen med att skriva en dikt till svenskan och sedan gelehjärtan, trocadero och en tokseriös film, dvs Bee movie. Nu borde jag egentligen gå och sova, det är ju skola imorgon!men jag sov fö länge imorse.. uschusch :)
Imorgon ska jag till lassa och kolla handen så det blir hursomhelst kort dag för mig då, niice :)
image1
min hand, med gips och bandage och all that

Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!