Brott, straff och alkohol.

Jag hatar mig själv. Eller nä, men jag är inte ett fan av mig själv just nu. Jag har alltså skjutit upp allt som ska göras under lovet till idag. Hur ska detta sluta? Och idag är jag en trötter en, efter att ha stigit upp för tidigt två dagar i rad. Jag har påbörjat samhällsuppgifterna. Jag har INTE påbörjat svenskaplugget. Jag har INTE börjat fundera över hur jag ska kunna redovisa boken jag inte har läst ut än på filosofin på torsdag. Känns bra, bara bra.
Istället för att göra värda grejer sitter jag och bloggar.
Istället för att göra värda grejer senaste dagarna har jag bland annat varit på stan med Sofia. Köpte en jeansjacka (äntligen!), ett vårigt linne samt ett par helt vanliga leggings.
Jeansjackan från gina =)

Fredagkvällen blev ju mindre trevlig. Snöstorm mitt i ridturen. Huvvaligen. Jag&Mace drog oss hemåt men det tog en himla massa tid. Jag var hyfsat blöt&kall när jag kom tillbaka, inte kul.
Steg upp rätt tidigt på lördagmorgon bara för att åka upp till srk och glo på dressyrtävlingarna. Inget spännande, förutom att jag får massvis med längtan efter att själv kunna tävla. Det blir att träna i sinne med Mace, för här ska tävlas vill jag lova! MOHAHAHAH, stackarn. Nämen jag tänkte såhär; att eftersom högergaloppen krånglar skulle man ju kunna köra förvänd galopp då det ska vara höger! Problemet löst! Undra bara om det blir så höga poäng då... heheh.
Efter srk var det Maces tur att få uppmärksamhet. Om Mace kan ni läsa i hans träningsblogg. (visst är det bra att jag hänvisar dit hela tiden ;D ).

Jag hade stalljour imorse. Jisses vad jobbigt det var. Jag vaknade och frös som om det blivit istid igen, kände mig helt borta i en kvart ungefär innan jag masade mig upp. Cyklade dessutom till stallet. Inte ok klockan halv8 på morgon =S (okej klockan var väl 8 då...(A)). Sen var jag snällislinnea och följde Emma till ridhuset och hjälpte henne att hoppa. Känner att jag förtjänar några tack här :)
Har sedan varit hemma, sett Weeds, Anton, Jenny, Jeppe och Robbe kom förbi och sa hej, samt förstås pluggat .
Funderar på att göra en tidigkväll ikväll så man orkar med denna vecka?

Till sist vill jag bara säga att VÅREN ÄGER FETT MYCKET. Inte utanför stallet/hagarna förstås:
+jag har snygga stövlar.
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!