Himla bajsväder

Vår hit och vår dit. April kan ta sig, regn och slask suger. Huvvaligen, och blöt är man också. Genomblöt. Känns ungefär som det måste kännas att ha på sig en kondom på benen. Bekvämt, alltså. Ehm. Jag kan inte förstå varför man som hästbrud, och framförallt ryttare, inte kan ta på sig ordentliga kläder när man ska ut och rida i snöblandat regn. Dvs regnbyxor, regnjacka, gummistövlar (okej, kanske lite överdrift) och ordentliga handskar. Jag har idag haft på mig regnjacka av de grejerna. Nä, man ska va snygg och ha ridbyxor och ej vattentäta dojor. Skärpning.
Jag och Evelina var iaf idag riktiga krigare och var ute ungefär två timmar, trots stelfrusna fingrar och genomdränkta byxor. Vilka fighters!
Ska väl dra hela ridturen också så Emma får veta hur det går för hennes pålle.
Yes, två timmar som sagt. Längs storängesvägen tillsammans med Eve & Mace. Vi mötte nån travare som var läskig och nån lastbil, i övrigt var han hur snäll som helst. Haha han är nästan tråkig att rida, eftersom man lixom inte behöver göra nåt, han gör precis det man ber om, det är bara att åka med. Ingen utmaning lixom. Men det är ju kul också det ibland :) Vi travade och skrittade och chillade. Lite hoppig form på Calle då och då, men det fick va, det var ju bara en uteritt. På hemvägen galopperade vi uppför en backe. Han blev ju lite stark  men absolut inte okontrollerad! Sen galopperade ju Eve på rätt bra... mace du vet. Blev lite mer galopp sen också när Eve travade. Haha, det är lite skillnad på deras steg. Mace travade i vanlig arbetstrav och så galopperade jag ochCalle bredvid, dock hyfsat kort galopp, men ändå ;)


Ge mig sommar.
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Marre

Vilka snyggingar hehe! ;)

2009-04-10 | 18:20:08
http://prima.blogg.se/
»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!