ett långt inlägg

Okej, väldigt dåligt med uppdateringen i helgen, jag vet. Men jag har lixom inte funnit tid till det. Har haft en rätt fullspäckad helg med mer eller mindre spännande händelser.

I fredags, efter att ha varit på skolan och gjort vettiga grejer + tagit svinissprutan, cyklade jag, med peppmusik  i öronen, till stallet för att göra bort det. Tänkte skynda mig så att jag kanskekanske skulle hinna rida, trots ond arm, men tar in hästen och upptäcker såklart att han har blivit sparkad och vänster bak är svullet, sårig och lerigt. Såren var väldigt små, men jag fick lov att rengöra och lägga på ett jodopaxomslag+linda benet (ifall det skulle ha blivit infekterat). Vid det laget kände jag inte alls för att festa, ville helst bara sätta mig i ett hörn av Mace box och lipa. Men insåg ju att jag inte hade så mycket att göra i stallet och planer är planer, lika bra att ha kul istället för att älta. Så hem bar det, trots att min kära cykel på nåt sätt hade dragit på sig en punktering under tiden jag vistades i stallet.
Middag bjöd Anna på, resten av kvällen innebar tjejkväll och därefter station. Lite upp och ner kväll, hade ont i armen åsådär men de gick an.

Vaknade på lördagmorgon hos Anna. Ont i hals, arm, huvud + snuvig. Direkt iväg till stallet för att pyssla om min stackars häst och julpynta, vilket förstås var mys. Kom mig inte från stallet förrän vid fem, då med två nyvunna förstapris-godispåsar (finast pyntade box!). Middag och sen tillbaka till stallet för lite mer fix och intag av hästarna. Hemma vid nio och då var det dusch + stup i soffan framför tvn. Smala Sussie och sen sov jag. Vaknade vid ett och gick och la mig i min egna säng sen tog det inte lång tid innan det var söndag.

Och söndagen innehöll städning + adventsmys med Anna och Sofia. Vi såg nån Kalle-Musse-Långben-julfilm, drack glögg och åt julfika. Sen kändes det lite väl fjantigt så då blev det att se The Grudge 2. Helt ärligt, jag och skräckisar funkar inte. Jag är alldeles för skeptisk tyvär.

Igår var jag ju ledig och gjorde väldigt lite. Men det var verkligen hur skönt som helst, vädret var ju inte på topp ju.

Första december idag, och tror ni inte det har snöat i natt! Jag blev som ett enda strålande solsken imorse när jag kastade en blick ut genom fönstret och upptäckte att det var alldeles vitt ute. Vilken toppenvärld alltså! Lite kallt är det också, men för min del får det gärna vara kallt så länge det är snö.

Nu är det iaf dags för lite matteplugg, middag och därefter stall. Jag ska rida Toppis ikväll! :)

så glad var jag i fredags... hahaha

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!