Maces nya look

Har ägnat en stund åt att drömma lite om ny utrustning till pållen (A) Typ döbert-träns för 4000spänn, alltså såna grejer som inte blir nå mer än drömmar. Men alltså är det nån som känner sig generös så är det ju bara att säga till ;)

Jaja, här kommer det.


Nya prestige LC kan jag tänka mig att rida i. :)

Till det, detta schabrak från schockemöhle.


Självklart matchande benlindor, också från schockemöhle.Mace huvud får prydas med CH Limerick från hööks. Dock slänger vi pannbandet och ersätter det med ett svängt OS med flera rader swarovski:Hehe jaa det var dagens inlägg det. Intressant (A) hejs
Frostigt

Tjolahopp i galopp!! Nu är det dags för ännu ett ursäkta-att-jag-inte-skrivit-på-två-veckor-typ inlägg. Eller kanske inte.
Jag är iaf hos pappsen just nu och sitter bara här å lattjar. Dagen har inneburit stall3, då mace fick gå runt och skämmas med ett rosa shabrak. Haha han förtjänade det säkert. Sen typ maxi å lite sånt.
Senaste tiden, ja vad har hänt? Eh joo, skolan har ju börjat om så det är rätt fullt upp. Sen stallet för fullt. Red Agds en sväng när emma föll av förra veckan elr när det var och ja, jag kan itne direkt påstå att hon var på gott humör. Haha låt oss säga såhär: jag är då glad att Mace är en sån gentleman, och inget tjursto.
Jag har även hunnit med att klippa mig, så nu är jag inte lika risig i håret hehe.

Jaja, ska chilla nu. bye


Nyårs i bilder (som jag lovat)

Alla bilder är fotade av Matilda, förutom några som vi andra fotat hihi =)

Matlagning

serpentiner

tomten kom på besök (vad hände?)

elinsarna var coolish

wow, serpentinerna spårar

fint

sött

tralalala singstar

skål

tomtebloss vid tolvslaget

Javetni det var allt. Finns massamassa fler bilder menjag har valt ut gobitarna ;) hiihih, sov så gott nu vänner =)

update


tralalala, jullov är det nu och bloggandet skjuts åt sidan. Jag ber om ursäkt. 

Nu är det nytt år. Kanske borde ett av mina nyårslöften varit att skärpa mig på bloggfronten? Men då var det ju det att jag inte avlagt ett enda nyårslöfte. (A) Det kanske hade behövts....
Aja, nyårs firades med vänner. God mat och speciellt tack till mig och Matilda som bakat den delikata efterrätten :} hihihi. Jag ska lägga in en liten "nyårs i bilder" strax, så då får ni se hur underbart roligt vi hade =)

Annars har jag varit massa i stallet i veckan. Jag har haft ansvar för TVÅ pållar, och det tar sin lilla tid vill jag lova. Speciellt för mig som är så himla långsam :$ Det har även blivit kompisar på kvällarna åså. Dessutom har jag gått och kärat ner mig. I en TV-serie. Jag får liksom inte nog :] Gissagissa tre gånger. Hihi rätt svar är One Tree Hill. (L)

Nä nu är det dags att göra det där "nyårs i bilder"-inlägget känner jag. Syns om ett ögonblick!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!