låt mig

Får man köpa julklappar till sig själv? För i sånna fall så... tänker jag köpa mig ett par skor i julklapp. Yes. Från Nelly och jag har 100 kr rabatt där så då blir det ju lite billigare i alla fall. Hihi typ världens bästa tomte.
Idag har jag jobbat 1½ timme, sett greys anatomy, jobbat ytterligare en timme, bakat lussebullar och sett glee. Värd dag. Imorgon har jag stallet men jag kan inte bestämma mig för om det blir dressyr eller ut och leka i snön. Ångest! Sen jobbar jag 17-22.
Både onsdag och torsdag jobbar jag 10-14 + 17-22, och fredag 10-14, så förvänta er inte nån uppdatering.

tek it down

Jag är...
...trött.
...nöjd med dagens insats.
...inte så vacker idag. Ser ut ungefär som en fot.
...taggad inför vad framtiden har att erbjuda.

Jag har...
...jobbat sammanlagt 23 timmar den här helgen. Inte illa!
...två stycken kiwis (kiwisar?) som väntar på mig.
...hittat ett paket Pringles i skafferiet. Varför har mamma köpt Pringles? Troligtvis för att jag ska äta upp dem. Jo.
...inte köpt en endaste julklapp än och börjar känna mig stressad. Hm.
...totalmissat hela skyltsöndagsgrejen. Pga jobb. Trist!

Jag vill...
...att december månad ska svisha förbi (inte så snabbt att jag inte hinner med att köpa julklappar och ha julstämning förstås) så att det blir annandagen och klassåterträff  och nyårs och peppande inför eventuella framtida studier osv.
...bara ha en massa tjoller i julklapp i år. Så, ge mig tjoller.
...göra nånting riktigt roligt nästa helg, då jag är ledig.
...baka lussebullar imorgon, tända ljus och ha riktigt adventsmys en dag för sent. Och just det! Slå igång en riktigt julig rulle, typ Grinchen.
...trycka i mig kiwis, chips och juice. Vänta! Det ska jag ju göra också :D

ser ut som en fot idag som sagt.

du ska inte tro det blir sommar

Jag är väldigt besviken över att jag inte fått rida nåt i veckan. På rikt alltså. Det bara snöar och snöar. Och blåser. Jag som var så taggad på att fara ut och busa i djupsnön idag, ridturen efter den första riktiga snöstormen är bland den bästa på hela året ju.
Nänä. Ska ut med hundarna nu, sen hoppa in i duschen och sen är det jobb för fulla muggar.

hund ser ju lagom bekväm ut.


i blame coco


it won't make sense right now

Jag måste ju i alla fall berätta att jag hälsade på min Mace i söndags. Åh så fin han var alltså! Saknad som bara den, och jag låtsas att han blev lite glad att se mig.
Annars händer det inte så mycket. Jag grejar, jobbar och väntar på antagningsbesked. Idag har jag varit till stallet och egentligen hade jag ju tänkt rida calle men vädret satte stopp för den idén. Istället borstade jag upp honom ordentligt och for sedan till det andra stallet och mockade tre boxar samt fyllde mat och sånt. Snälllinnea!
Helgen känns ju lagom otaggande. Imorgon jobb 17-22, lördag jobb 10-14 och 17-22 och söndag jobb 10-14 samt 17-22. Pengar! Men trist ändå.


toppan


white lilght moment

Idag har jag:
 • stigit upp 08.00 (ÅTTA)
 • plumsat i snön med toppan
 • mockat två boxar
 • packat hundramiljoner höpåsar
 • sopat stallgången typ fyrtiotolv gånger
 • försökt börja plocka ihop alla hästgrejer
 • misslyckats med att plocka ihop alla hästgrejer
 • smörjt allt läder jag kommit över
 • hämtat mamma i stan och köpt hansbo-täcke till vovve
 • fått jobb (utropstecken!)
 • druckit chokladglögg

Nu: film och cola.


walk on the wassaaah

Hej hej, hemskt mycket hej!
Inget har väl kunnat undgå att märka snön. Jag tycker om! Igår hästade jag för fullt. Släppte ut djuren på morgonen, busade med carl i snön och motionerade argtoppan. Det tog ju typ hela dan så jag gjorde inte så mycket mer än det igår. Idag har jag ridit brunstiga argtoppan (hon hatar mig just nu, och jag hatar henne tillbaka) och sett "Farsan" med mamma.

Det här klippet är så roligt att jag tror jag dör:

 

God natt förresten!


tävlar

Klicka på bilden för att komma till tävlingen! =)
http://www.ride-with-style.se/och samma sak, klicka på bilden!

god natt

Himlar vad klockan är mycket alltså. Den här tisdagen har först bjudit på en Calle-tur och därefter jacuzzibadande med anna, christian, robert och simon. Vi såg även The New Guy, en riktig linnea-film, melike :)
Imorgon vet jag inte alls vad som händer men nu ska jag i alla fall soooova!

uttråkad linneaeller egentligen vill jag bara visa lite av min nya tröja.

å ja stirra på havet

Himlar vad det är kallt ute idag alltså! Orka. Jag har varit vaken i två timmar nu men ligger fortfarande i sängen. Illa. Ska snart pallra mig upp och he mig ut i kylan med hundarna. Sen tänkte jag fara på stan och köpa lite nödvändigheter. Blir nog bara bra.

jag vet att ni älskar att se bilder på migmigmig


tiden går snabbt när man inte bloggar

Nej, jag är inte död. Bara lat.
Jag tänker i alla fall berätta om min vecka, så de så! Måndagen kan inte ha varit allt för spännande, eftersom jag inte minns den. Tisdagen var en hästtisdag, började med en grym uteritt på Primo tillsammans med Emma och sedan till norra sidan för att prova bett på Toppan (som numera ska kallas CLAS, viktigt!). Lagom till kvällen kom Sofia över för lite softande. I onsdags red jag ut på en asfin Carl i skogen och sen tror jag itne jag gjorde så mycket mer.
På torsdagen var det projekt: få-upp-toppan-till-ridhuset-för-lite-hoppning-med-emma-frida-sussi-och-coachmarre (och ida förstås). Det gick, om än det blev väldigt komplicerat. Själva hoppningen var jag väl mindre nöjd med.  Det började bra med lite räkna-galoppsprång-mellan-två-bommar och det var trevligt att känna att Toppan blev lite mer taggad, då hon kändes lat i början. Sen gick det även bra på låg höjd, men sen när vi höjde lite (inte mycket alltså!) så tjurade hon ihop totalt. Resultat: två, nära på tre, avramlingar. Då blev jag lite osäker, Toppan arg och lyssnade varken framåt eller bakåt. Kört. Så då skippade vi nån mer hoppning och gjorde bara massa galoppfattningar-framåt-skritt för att få henne mer lyhörd. Hon fick riktigt bra galopp då, mycket bättre tryck, så det kändes ju bra i alla fall. Jag ska se om jag kan få Emma att skicka nå filmer så ska ni få se så fint jag åker av. Och! Jag ska ha revanch!
Igår tog jag en lugn barbackatur på Carl, och åkte sen till pappa där det blev Scream&godis-soft med oscar. Vaknade tidigt imorse och åkte till AntonochJenny för att leka lite med Jesper och Robin. Wooknrollmat till middag och nu, ja nu får vi helt enkelt se.


tävlar

klicka på bilden för att komma till tävlingen


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!