uppsala 4ever

Det är lördag och jag är väl inte på topp! Men ok. Igår var helt klart en minnesvärd dag! Först vimsade jag och Christian runt på stan ett par timmar, var även och kollade in hans crib lite. Sen var jag ännu en gång och provred en häst. Tiden går ju rätt snabbt när man har skojigt men där vid 20.30 klev jag ut ur duschen, hungrig och stressad. Christian dök upp, vi drack lite vin och såg Torsk på Tallin innan vi drog in till stan. Vimsade runt lite till och sedan hamnade vi på snerikes. Träffade maaassa apotekare där, typ ingen från min klass visserligen men riktigt kul var det. Fick dansa också, woop! När snerkan stängde blev det efterfest på en trottoar, följt av mat, och lite efterefterfest i flogsta. Där vid halv 10 imorse kände jag att det var dags att vika in årorna så då gick jag hem. Haha, vilken natt!
Nu vette gudarna vad jag ska hitta på. Förmodligen ska jag äta chips och vara seg.
Puss!


candyman

Söndag och jag känner mig överlycklig över att ha en veckas sommarlov. EN HEL VECKA :D Känns fantastiskt.
Kräftskivan i lördags blev trevlig, alltid trevligt att lära känna lite nytt folk. Idag åkte jag en sväng till boländerna och hööks och införskaffade nya stövlar. Och ikväll har jag varit och provridit en eventuell framtida medryttarhäst. Får se vad det blir av detta!
Nu: dusch, film, b&j. PUSS

finaste mace

magiskt men tragiskt

Det regnar. Jag har nyss för-ätit lite eftersom det blir kräftor ikväll. Lite köttbullar sådär så man inte blir cpfull på ett glas vin liksom. Har hängt lite i stenhagen idag, handlat kräftor och sånt där nödvändigt. Och nu blir det väl en sväng genom duschen, lite fixande och dolande innan jag intar hus två tillsammans med Anki och Kicki och lite av Ankis kompisar.
Woopa!

hittade denna bilden på megafonen. snygga!

kyss ingen imorgon du kan kyssa idag

Wihopp!
Jag sitter och pluggar men är ändå glad. KÖNSTIGT! Det måste vara Uppis, eller tanken på att jag strax ska inviga min smörgåsgrill, eller kanske samtalet jag ringde alldeles nyss, eller kanske musiken, eller kanske ridbyxorna jag nyss impulsbeställde. Vem vet! Det spelar ingen roll heller.
Nu: mot köket! Sen: mer plugg! TJJOOSAN

low five!

uppsalalalalalalalallalalaalalalla

Vilken känsla att äntligen vara i Sveriges finaste stad! Inte ens den där himla statistikomtentan jag har på torsdag kan knuffa ner mig från detta lyckorus. Jag har preciiiiis satt mig ner, det tar sin tid att få sig från Skellefteå till Uppsala alltså. Handlat på bästaste Ica Väst har jag också gjort. Så nu är kylen och frysen fylld med gottigt. Tror jag skiter i att packa upp ikväll, ser istället paradise hotel och sover i min häääärliga säng. Imorgon ska jag plugga ihjäl mig nämligen så att jag åtminstone kan knipa åt mig ett godkänt på tentan woopa!
Tjingtjong långkalsong!

och på fredag kommer dessutom christian, woopa! bilden är förresten helt underbar!

Hej.

JAG HAR INGET AV INTRESSE ATT BERÄTTA.
Jobbar, pluggar, äter, sover, skiter.
På återseende. Hej då.


ser hela stan sjunka, som titanic

Drygt en vecka sedan mitt senaste inlägg men vad gör väl det om hundra år?
Måste i alla fall berätta att Luleåkalaset var kung, Håkan ägde staden och langos är plötsligt gott när man är full och hungrig klockan ett på natten. Jag och Anna åkte till Luleå rätt tidigt i fredags, väl där fick vi leta lite för att hitta vandrarhemmet och sedan traskade vi till stan en sväng och kollade in området samt köpte oss lite mat. Förade lite på vandrarhemmet, drog sedan ut och dansade/sjöng till Håkan Hellström, dansade lite till i öltält, åt lite, gick hem och sov som två stockar. Lördag plockade vi ihop grejerna, gick ner till stan och köpte lunch, samt traskade runt på stan en stund innan det var dags att hoppa på bussen hem. Blev en toppenhelg!
Gårdagen spenderades med plugg och lite filmmys med Anna och Sofia. Denna måndagen har framförallt gått åt till att arbeta 7-15 men nu är det dags att plugga lite till. Kult.

målamåla naglar

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!