oh it's only a matter of time

Onsdag, ledig dag igen. Tjoho! Har inte gjort mycket idag, sprungit en runda och ätit. Haha! Tänkte cykla ner på stan nu en sväng och fixa lite pengar till Berlinresan samt köpa ny ögonbrynspenna. Köpte nämligen fel senast, och den blev alldeles för mörk. 80 spänn i soporna, värt! Hade en plan om att ta mig till friskis ikväll på ett skivstång+spinningpass men jag har sån träningsvärk efter gårdagen så det får nog vara. Har ju trots allt sprungit idag, och imorgon blir det nog cirkelfys vilket lär bli tufft. Dessutom behöver jag tvätta, packa och se True Blood, hihi.
Annars är jag tokladdad för Berlin, det kommer bli galet roligt! Så nu drar jag på mig kläder och sticker ner på stan så jag kan börja packa nån gång.


make no excuses now

Idag är en skön dag. Jag är LEDIG. 100% ledig. Utnyttjade detta till att sova till 12, äta en ordentlig och god frukost, ta det piano en stund, promenera 10 km, äta en dundermiddag (tonfisk, sallad, 2 kokta ägg, massa keso, tomat.....) och nu tar jag det piano igen. Himlar vad fint!
För övrigt var det underbart att träffa Elin och Sofie igår, käka god mat och gå på bio. Batman var ju ungefär lika bra som alla säger att den är.
Nåväl. Nu ska jag fortsätta ta det piano en stund, och ladda för ett IntervallFlex-pass på friskis som börjar klockan åtta. Kööör bara!

 


I shake shake shake like a leaf

Så. Men herrejesus vilken tenta. Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle hinna klart, och då brukar jag normalt vara rätt snabb. Kändes ok. Tror jag!
Nu har jag nyss ätit lunch och sitter bara och softar med lite go musik. Ska alldeles strax ta tag i mitt liv och packa upp (hann aldrig göra det igår för jag behövde plugga), städa lite och sen ge mig ut på en löprunda. Ikväll ska jag fira tentan med käk på upplands och bio: The dark knight rises, woho!

jättekonstig bild på linnea som gillar att vara tillbaka!


i storstadsdjungeln, i landsortsstormen, finlandsbåten, psykakuten, rosenbaden, socialen

Nu var det himla längesen alltså! Sommaren har passerat i ett nafs som alltid, och jag har jobbat hur mycket som helst. Och vet ni? Nu är jag i Uppsala! Det känns sååååå skönt verkligen. Nu längtar jag efter att träffa alla mina fantastiska vänner som jag inte sett sen sista maj.
Min sista dag hemma för den här sommaren (alltså igår) blev himla fin. Det blev båt-åkande och bananbåt-åkande i kåge, och jag åkte i ett par gånger i alla fall. Mycket roligt! Trots att jag egentligen borde ha pluggat förstås... För imorgon ska jag liksom skriva en omtenta, så därför ska jag ägna resten av den här dagen åt att plugga. In i det sista. Men först måste jag handla lite mat och äta, för jag är hungrig som en varg!

lite sol har man då fått i sommar!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!