if I fall, if I die, know I lived and missed some bullets

Söndagkväll. Har idag ridit, missade bussen x2 dit, aa pinsamt! Kom mig dit iaf till slut och tog en mysig sväng med Kazoo. På onsdag blir sista gången! Deppigt! Annars har jag inte gjort mycket i helgen. Typ ätit lussebullar som jag ju bakade i torsdags.
Måndag imorgon (daah). Vi börjar 12 såg jag nu så jag funderar på att träna innan, antingen springa ute eller på gymmet. Får se om jag kommer mig iväg haha. Sen slutar vi 16, kvällsaktivitet blir julmys med mangobrudzen. Tisdag labb och kanske någon typ av träning. Onsdag ska jag försöka vara i stallet så länge som möjligt, eftersom det ju som sagt är sista gången med Kazoo. Och packa ska jag också göra. Det sägs att vi måste träffa den gamla balkommittén också, får hoppas att det går tajma bra med resten av aktiviteterna. På torsdag har jag två timmars föreläsning och sen, ja sen flyger jag 80 mil norrut. Det blir endast en vecka hemma dock, lördagen vänder jag söderöver igen och laddar för nyår i sälen.
Jaja, det om detta som en gammal lärare sade. Jag sitter och lyssnar på kent (ehm, nörd) men ska väl strax krypa till kojs så jag orkar med den där träningen imorgon förmiddag. Tjing tjong långkalsong!
 
Annars då? Ätit några mackor framför webcamen? Det har jag!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!