för jag tar allting på lek även en hemlighet

Så var det dags att bli förkyld igen! Wiho vad trevligt! Eller så kanske inte så jätte.
Amöbaphesten blev riktigt lyckad, sjuuuukt trevlig! Annars är det mest labbar och plugg och sånt skoj nu för tiden. Ikväll tänkte jag käka på nation och bara myyysa med mangotjejerna. Dunderbra!

weheartit

will you talk if I listen?

Helgen är ganska så välkommen alltså. Har fortfarande ont i min stackars mun men jag hoooooppas det snart går över för det är en plåga. Idag hade jag endast föreläsning till 10 och sen satt jag och gjorde lite labbförberedelser till på måndag. Vid halv ett traskade jag över till pharmen och hjälpte amöberiet att duka till morgondagens amöbaphest. Det tog bara typ tre timmar att lägga dukar+löpare på alla bord haha! När jag väl kom hem var jag riktigt hungrig så då blev det käk och sedan en stunds plugg. Nu funderar jag på att hämta lite keso och koka en kopp te. Mysig vaah? Imorgon väntar träning, plugg och amöbaphest, wihooo!! Jag räknar med att det blir lika roligt som vanligt!
Nu slutar jag fundera och fixar mig lite kvällsfixa, tjing!


när jag går ner, vill du ha mer

Ibland får man faktiskt tycka lite synd om dig själv. Imorse vaknade jag med uppsvullet tandkött och kind (nu låter det lite som att jag såg ut som en utomjording, riktigt så illa var det inte) och JÄTTEONT. En ipren senare var jag på bmc och labbade lite. Sedan fick jag en tid hos tandläkarn så jag sprang dit vid halv ett och fick en visdomstand rensad och renad så nu blir det kanske bättre snart. Hoppas jag. Hoppas på att slippa penicillin iaf.
Ikväll blir det plugg och spinning (om jag inte tycker för synd om mig själv förstås........)

en mango.

so tell me why we're talking when we dance so good

Onsdag igen! Halva veckan avklarad redan, woops. Idag har det känts som om jag hade kul på pubrundan igår. Det har känts i hela kroppen! Trots mitt mående har jag varit på föreläsningar 10-17. Bra va? Annars så är det väl mest plugg, träning och nollning som förgyller mina dagar. Ikväll har jag inte gjort nånting typ, grymt skönt. Imorgon väntar labb, seminarie och pannkakssittning. Dock skippar jag utgång på stocken och åker och tränar istället, woopwoop. Hej med er!

i stadiums provhytt kände jag att en bild satt fint!

liiiivet är härligt! tavaritj vårt liv är hääärligt!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHH JAG ORKAR INTE
Idag fann jag min cykel här utanför totalkvaddad. Jag har varken råd eller tid eller ork att fixa med sånt där. Usch.
Dessutom blev jag sen till friskis och missade början av passet eftersom jag inte kunde cykla dit.
Nu blir det plugg och sedan mat. Hejhej.


Arr, this be pleasin' to me eye

Så, plugget igång återigen! Nollning med! I tisdags snerikan och ikväll materia.
Annars känns den här kursen väldigt intressant faktiskt. Och har lyckats lyssna mig igenom varenda föreläsning hittills (strongt!). Igår var jag dessutom på friskis och skakade lite rumpa! Shit vad kul fuego är alltså, tänk om det kunde ge lite mer bara.
Nåväl, jag ska väl snart börja cykla mot pharmen, där det vankas mat och dans! Och eftersom jag är i Pirates of the carribean-laget är jag förstås pirat. Najs!

försökte visa hur piratig jag är. men jag ser mest bara bajsnödig ut.

livet förändras var jag än går

Det blev v-dala igår! Kult var det också! Middag och förfest hos Hannah med ett gäng tjejer som jag (tyvärr) umgåtts alldeles för lite med. Man blir lätt lite insöad känner jag. Och sedan massa dans på vdala, därefter max och sedan hem till sängen. Knug kväll!
Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Är ju liksom helledig idag så det känns som att jag inte behöver göra så mycket heller. Tänkte släpa mig ner på stan och köpa det sista till nollningen. Och sen får vi se!

alla bilder från igår ser liksom ut såhär........

laddaladda

Plötsligt var det helg! Äntligen är dessa mardrömsdagar över. Tentan kan ha gått vägen, men den kan också ha gått åt pipsvängen! Det återstår att se helt enkelt, ingen vits att fundera över det nu liksom. Istället verkar det bli lite v-dala ikväll, lite fuldans och ett par glas vin kanske? Vi får väl se vad det blir av det hela, jag är peppad i alla fall!

pepp

what if we got it all wrong

Alltså. Motivationen till att plugga biokemi är väl inte på topp efter att ha suttit och skrivit biofysikaltenta halva dagen. Men vad gör man. Imorgon håller alla sina tummar för mig, ok? Klarar jag morgondagens tenta har jag nämligen ingenting efter mig, dessutom är jag i princip klar för termin 4. För att få börja termin 4 måste man nämligen ha klarat alla kurser från termin 1 och 2, samt genomfört alla kurser från termin 3. Så det skulle vara väldigt skönt att bara ha det bakom sig. Så. Plugga?

untz untz

ååh klockan är mycket. imorgon har jag tenta i alla fall, tror inte den ska bli några problem. men man ska ju aldrig vara för säker! idag har jag bara pluuuuuuuuggggggattt. det blir inte roligare än så!
sen har jag kommit på att jag villvillVILL gå på Summerburst i år, 15-16 juni i stockholm. men biljetterna kostar liksom 900 spänn. det är svinmycket pengar. men jag viiiill....... axwell, ingrosso och calvin harris är redan bokade liksom!!
haha detta måste vara det mest värda jag skrivit i mitt liv! hihi. nu snart sova. puss hej!

(weheartit)


untz untz

ååh klockan är mycket. imorgon har jag tenta i alla fall, tror inte den ska bli några problem. men man ska ju aldrig vara för säker! idag har jag bara pluuuuuuuuggggggattt. det blir inte roligare än så!
sen har jag kommit på att jag villvillVILL gå på Summerburst i år, 15-16 juni i stockholm. men biljetterna kostar liksom 900 spänn. det är svinmycket pengar. men jag viiiill....... axwell, ingrosso och calvin harris är redan bokade liksom!!
haha detta måste vara det mest värda jag skrivit i mitt liv! hihi. nu snart sova. puss hej!

(weheartit)


nothing's gonna make the world stop turning

Fortfarande förkyld. Fortfarande massa tentaplugg. Fortfarande LESSLESSLESS.
Men har i alla fall varit till frissan idag. Vips så var man lite fattigare men ack, så mycket snyggare! Nu ska jag ner på ica och hämta ut ett paket innehållande en del av min nollnings-outfit. Hihihihi, spännande vavava?

från pubrundan förra nollningen då jag var i cheerleader-laget. här med två orienterare (linda och gustav).

where do love go

Nanana, jag är i uppis igen och det känns fiiint. Har dragit på mig en förkylning, vilket gjorde flygresan igår rätt otrevlig med onda öron. Stackars mig då. Flyget var för övrig typ en timme försenat och det var ju tråååkigt. Mhm.
Idag har jag vart på bmc och pluggat en del innan jag cyklade ut till boländerna med chris och sof för att kolla efter grejer till nollningen. Mm kallt var det men jag värmer mig i min onepiece nu (fast det är förstås ingen riktig). Ska packa upp min resväska och plugga! Två tentor i helgen wwwoopwoop.

luccegasque

2011

Januari: Flytt till Uppsala. Börjar plugga apotekarprogrammet. Lär känna pharmen. Lär känna fantastiska farmaceuter.

Februari: Får finbesök av bror och far. Upplever en konstig måndag. Skriver min allra första tenta - VG! Tentafestar. Korridorsmyser med mina kära korridorsvänner.

Mars: Pluggar. Köper ny mobil. Festar. Pluggar. Tränar. Skriver tenta. Åker upp till skellefteå.

April: Återvänder till Uppsala. Pluggar. Shoppar i huvudstaden. Åker upp till skellefteå igen. Skriver tenta. Firar kvalborg. Upplever min allra första Uppsala-valborg med allt vad det innebär.

Maj: Pluggar. Solar. Besöker KTH. Går på roligaste födelsedagskalaset nånsin (soffan 21 år). Pluggar.

Juni: Skriver terminens sista tenta. Sommarlovstentafestar. Blir 20 år gammal. Börjar jobba på handikappboende. Blir med häst 1½ vecka.

Juli: Stadsfestar. Solar. Badar. Jobbar. Missar trästock. Försöker plugga till omtenta.

Augusti: Åker på Lulekalaset med Anna och ser håkan, bor på vandrarhem och äter massa langos. Åker ner till Uppsala. Skriver omtenta. Festar. Skolan börjar om och så även nollning.

September: Åker till norrtälje på kräftskiva. Fortsätter nolla. Besöker Gröna Lund och ser The Ark's avslutningskonsert. Går på Where's The Party med Axwell på frihamnen i Stockholm. Pluggar. Labbar.

Oktober: Labbar. Städar+festar. Möter upp far på arlanda för käk. Skriver tenta. Pluggar. Tränar. Går på farmeceutisk höstbal.

November: Dansar till Calvin Harris på Ambassadeur. Köper biljett till Avicii i globen (är cptaggad!!!!!). Åker upp till Skellefteå. Pluggar. Åker ner till Uppsala. Skriver BAJStenta. Skriver omtenta.

December: Går på luccegasque. Möter upp Anna på stan i Uppis. Dansar. Jobbar på pharmen. Klubbverksfestar. Handlar julklappar. Åker upp till Skellefteå. Firar jul. Juldagsfestar. Firar nyår.

2012

Slutet är nära. Året är 2012, visst är det stört? Nyss var det 1997 och barbiedockor var det viktigaste i livet. Och ja just det, det är i år jorden går under va?
2011 kan väl för min del sammanfattas med: förändring. För jag inledde ju nämligen året med att lämna trygga skell för nya äventyr i Uppsala. Började plugga på universitet. Lärde känna hundramiljoner nya människor. Bodde själv för första gången i mitt liv. Gjorde massa konstiga grejer som jag aldrig gjort förut. Blev 20 år. OCH SÅ VIDARE. För det har kort och gott varit ett innehållsrikt och fantastiskt år. Jag ångrar ingenting och tror inte på nyårslöften så det är bara för 2012 att bli minst lika bra. Det finns ingen annan utväg, hör du det 2012?
Årets två första veckor ska jag utnyttja till att plugga järnet. Nu kör vi. Woop. a.

ny i uppsala. och ändå fett cool. MHM.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!