wave 'em like you just don't care

Tjugotredje november! Ja! Det är sant! Efter många om och men fick vi tag i biljetter till Swedish House Mafia's spelning på Friends arena! Tyvärr inte till den allra sista den 24e, trots att christine köade en timme. Kan knappt fatta att det är sant, gav typ upp hoppet när jag hörde att Ticnet inte funkade imorse (igen). Men så! JO, och JIIISSES vad KULT det kommer bli!!!! SÅ TAGGAD, redan nu.
Förutom detta så har det inte hänt så himla mycket på sistone alltså. I fredags var det förstås midsommar, och den firades i år med några tjejer i raggvaldsträsk. Resten av helgen har jag varit i stallet hela dagarna typ. Nära 5 timmar på hästryggen i lördags, inte illa! Igår och idag arbete, nu sitter jag och funderar på om jag borde duscha eftersom jag varit ute och sprungit. Jo, det borde jag! Hej hej!

kul

37 grader celsius är allting som behövs

Sådärja, nu kom sommaren (typ) (och myggen!!!!).
Har kommit igång och jobbat lite smått i veckan, måndag och onsdag. I tisdags var jag med Sofia inne i staden och lyckades faktiskt hitta en hel del fint, bland annat ett par skor, tjoho! Tisdag kväll var jag och Toppan ute en sväng i skogen, onsdag kväll red jag Dun med Ida på Toppan ända till sandvägen. Ååh, vad jag saknat sandvägen! Himla härligt var det, men det kändes i benen idag när jag var ute och sprang kan jag säga.
Tänkte ta mig till pappa imorgon och sen på lördag jobbar jag från 12 till 12 på söndag. Kuuuult.
En himla bra sak är att paradise hotel danmark har dragit igång igen, så nu ska jag se ett avsnitt!!!!


Markus ska spela på pdol förresten - jag vill dit!!!

äldre och visare

21 år idag! Woo........ Härifrån går det bara utför! Jenny påpekade att jag uppdaterar bloggen dåligt såatteeeh, dags nu då kanske.
Är åter i norrland. Fint! Har inte gjort mycket senaste dagarna, mest bara varit, chillat, hängt. Bjöd på kalasmiddag ikväll, mycket gott och trevligt. På måndag börjar allvaret, då drar arbetet igång. Pengar gillar jag! Imorgon ska jag in till stan en sväng och skriva avtal, om jag fått skatteåterbäringen ska jag banne mig shoppa lite också hihihifnissfniss. Borde köpa nya hörlurar så jag kan lyssna på musik igen, får ångest av att lyssna med det värdelösa htc-headsetet!!! Jaja, inte mycket mer att säga. Pusshejleverpastej.

på ridtur

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!