efterlängtade tentafest!

PljOJ0 on Make A Gif, Animated Gifs


ey yo shortie, you ready to party?

Aaaah, äntligen! Nu är det värsta över! Ingen tenta förrän sista maj, huuuur skönt?
Efter tentan tog jag en sväng genom staden, bytte batteri på min klocka och köpte typ en kjol. Framför mig har jag nu 1½ vecka i princip LEDIGT. Så himla underbart. Wihooo, vilken lättnad!


hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

Fett stressad över tentan. Man fattar inte hur mycket det är förrän man sitter med allt framför sig och det. aldrig. tar. slut. Blir nästan lite tvärsöver när det blir så mycket och så gör jag annat istället.
Annars då? Klev upp 7 imorse, duktigt va? Bara för att slå mig ner med mina fina anteckningar och nötanötanöta. Efter lunch blev det en sväng ut till stallet, började dock regna mitt i ridturen så det var ju mindre kul. Särskilt eftersom jag inte tagit någon jacka på mig. Kom hem vid halv4 och har sedan dess duschat och pluggat. Magen skriker efter mat så det börjar vara dags att röra sig mot köket. Åh vad det är roligt att vara jag idag då!


kakakakazooooo

i've got 999 problems but this song ain't one


fredag eftermiddag nu tack ja

TENTAÅNGEST

futpRN on Make A Gif, Animated Gifs

i hook you up with some poetry

Hejhej, det är mååååndag! Har gjort seminarieuppgifter på morgon. Nu tänkte jag göra mig redo för dagen, cykla till bmc, föreläsning, lunch, seminarie, plugg, middag, Lindakalas. Så ser min dag ut. KULKULKULKULKUL.....................

globen/avicii

we be them boys

Söndag, söndag, älskad och hatad! På fredag är det tentatime så livet består för det mesta av plugg. Eller. Typ. Gick på veromoda-utförsäljning med chris i solna igår, folk var som gamar och slet åt sig allt de såg. Jag hittade ialla fall fem grejer som fick åka med hem. På kvällen åt jag och mangotjejerna tacos, pluggade och såg lite film. Jag somnade dock, trevlig tjej liksom.
Idag har jag varit och ridit, och precis avnjutit en lunch i form av kesoplättar med kesella och skivad banan. Gott!! Nu blir det plugg en timme innan jag her mig ut och springer i finvädret.
Hejhej!

pluggmage

cause I have other things to fill my time

Tjenatjena! Nu var det ett tag sen alltså. Återigen var det dags för tentaplugg men jag klagar inte, vädret är ju fantastiskt. Eller vad säger jag, det är klart jag klagar! Det är ju min specialitet. Men det är trevligt att kunna springa runt i stallet i t-shirt i MARS. Mars liksom, kom igen. Mindre trevligt är det att ha tenta nästa fredag. Det är en himla massa bakterier och antibiotika och annat skit som ska in. Uuh.
Gårdagkvällen bjöd på stockholms nations spex, så sjukt roligt! Typ tre timmars konstant skratt. Himlar alltså! Denna onsdag har för "ovanlighetens" skull inneburit föreläsningar. Eftermiddagen spenderades på hästryggen och nu är jag hemma för att duscha, käka, plugga och tvätta. Kul kväll! Uppladdning inför morgondagen får jag strunta i, då SKA de där labbrapporterna bli klara. Så himla trött på att jag fått skriva i princip allt själv. Snacka om att jag fick äta upp det jag sa om att man ska kunna samarbeta med alla.
Dusch var det ja. Chiao!!

snart är det vår!

sometimes I feel like sayin "Lord, I just don't care"

Sådärja! Immunologin är över och det är inte säkert att det gick vägen, meeeeeeeeeeeen va tusan. Ikväll blir det lite impulsutgång på snerkan. Jag och chrissan ska dit tidigt och hoppas slippa kön, sen kommer resten av mangogänget som är på förfest nu dit också (förutom elin). Blir väl en massa dans och lagom mycket vin (som alltid). Börjar ändå 8 imorgon såatteeeeh.
Ska utnyttja mina sista timmar innan kursstart NUNUNU, puss och hej och lite leverpastej!


borsta tänderna måste man ju göra innan utgång! man kan ju hitta nån att pussa på ju!


haha pusspuss

swede dreams are made of this

Hejhejhejhej! Jag sitter och tänker på att det skulle vara trevligt att vara rik. För det skulle det! Jag bara pluggar och pluggar idag faktiskt. Det tar aldrig slut, förrän imorgon då.
Helgen har spenderats i huvudstaden. Fredagen bjöd på megagod middag och filmkväll hos Maj. Lördagen började med plugg, följt av en sväng in till stan med Maj där jag köpte en topp ENDAST (bra gjort vavava), innan jag åkte till Chrissan. Där bjöds det på supergod middag och fix&trix och sedan till Isabell där vi förade innan vi till sist hamnade i Globen. Avicii var riktigtriktigt megabra!
Tog mig tillbaka till Uppsala igår på förmiddagen redan, ut till stallet och sedan blev det pasta och plugg hos christine. Eller, sådär jättemycket plugg blev det kanske inte.
Nanana, åter till plugget nu. Tjatja!

himlaaaaaar va götttttttt

och compadres, ni trodde man kunde svika kärlek

Dryg dag. Bara plugg. Sen blev jag plötsligt helt lyrisk där vid åttatiden ikväll när jag upptäckte att jag inte bara klarat genetiken, utan till och med skrivit VG på den. Jag kunde inte sluta dansa!
Imorgon ska vi redovisa vårt grupparbete om MabCampath och sedan åker jag till stockholm och hälsar på hos Maj m familj, för att på lördag åka till globen och se AVICII. Kommer bli FETT GRYMT.

weheartit

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!