uppladdning

Tänkte plugga litelite nu på morgon. Blev bara att jag dansat runt och gjort annat istället. Antagligen kan jag inte lära mig så mycket mer nu heller! Lite lunch och kläder på detta så är det väl nästan dags att åka iväg mot bergsbrunnagatan.
FETT taggad alltså. Eller aa.. eeh... Taggad på sommarlov. Tenta 14-19 sen tenta/sommarlovsfest och det kommer bli KUUUUUL!
Och kolla då! Nu har jag "ögonbryn" igen! Samt nytt nagellack. Fränt.


DAGEN FÖRE SOMMARLOV

ndGf_2 on Make A Gif, Animated Gifs

lite lagom med tentaångest. nej vad säger jag, jag håller på att smälla av. blev inte bättre av choklad. inte heller av att jag ser att mina ögonbryn försvunnit totalt nu när jag fått lite färg, ser sjuk ut. tur jag kan låtsas att jag har mustach då istället :)

återigen gryr dagen

Idag har jag inte alls hunnit så mycket som jag hade tänkt. Det är FÖR fint väder ute. Sen blev det ju rätt sent igår, särskilt eftersom jag blev väckt vid 4 igen av någon okänd från gällivare. Släpade mig iaf upp strax efter 9, åt frukost, pluggade, åt lunch och gick ut i sooooolen. Nu har jag varit inne en timme igen och pluggat lite till. Strax ner på ica för det blir grillat till middag med kickan å björn, omnomnom. Sen ska jag till stallet!!!


euphooooooria

Loreen VANN. Hjälp!
Kom hem till ett GALET flogsta, folk överallt, dj på taket, fulla trappen med fulla människor, kissande människor. Usch tänkte jag. Usch usch usch. Men så vände jag, kristin och björn det till nånting roligare och satte oss på balkongen och hällde vatten på folk som passerade in i/ut ur huset :D Roligaste på länge alltså!
Haha nu ska jag sova. Plugga, sola och rida imorgon!


fuck school

Eftersom det är typ 25 grader och sol varenda himla dag nuförtiden, samtidigt som det är höghusfest i floggan varenda himla kväll (dag?), så blir man störigt peppad! Tentaplugget måste dock prioriteras och det är väl sådääär. Men alltså jag är ändå så himla lycklig nu för tiden så det spelar ingen roll. Har ridit i kvällssolen flera kvällar i rad och det kan nästan inte bli bättre än så. Ikväll blir det ingen ridning utan istället pizza och ESC med tjejerna. Fint!


dansadansadansa!!

morgonen efter den är nära nu, så låt oss passa på att vara kära nu

Hejhej torsdag, hej på dig torsdag! Vädret dug väl, sol och varmt hihihihi.
Pluggat hela förmiddagen så nu tänkte jag ta en solpaus, sen plugga äta och rida. Känns som en bra dag jooo!! Pussssss


trädgårdsfestens finaste plats (dvs min plats)

plugga, pausa, plugga, pausa, pausa, pausa

Hellohello! Det är alldeles för fint väder nu ju! Jag behöver plugga ju!
Dagarna flyter väl litegrann ihop nu, pluggar, solar, pausar, dansar, pausar osv, ni vet! Igår var det premiär för bryggan samt Soffans 22årsdag så det fanns mycket fint att fira. Blev en superkväll. Idag har jag hunnit rida i hettan och varit och lyssnat på apotekarsocieteten på pharmen, bjöds på hamburgare gjorde det med. Avslutade kvällen med lite plugg. Imorgon planerar jag att komma mig upp och plugga som en häst på morgon, sola lite, plugga ännu mer och senare på kvällen åka och rida. Tjoho låter kult vava?
För att väga upp för den tomma bloggen får ni både BILD och MUSIK. Tuuur!

kazoo johooo!

 


känslosamt med moto boy

i'm only in it for the drugs

Eeehhhhh. Ett tag sen va? Jomen visst. Gör inte så mycket faktiskt, bara glider runt i vardagen.
Måndag idag och det är ju inte så kuuul alltså men vad gör man. Så kallad "labb" på förmiddagen, sedan pluggeliplugg till 5 typ och jaaaa... nu är jag ju hemma och gör ingenting alls. Måste läsa igenom redovisningen en gång till och kanske laga lite matlådor men annars är det rätt trist nu alltså. Ser fram emot torsdag i alla fall då det är trädgårdsfest. Och då kommer Malin också!

jag och Sofie på valborg

älskling slut ögonen och lyssna men vad fan du måste lyssna nu


jag hör en sång i dina andetag

Ojojoj vilka dagar det har varit! Gårdagen kan väl sammanfattas med champagnefrukost 07.30, häng i ekoparken till 12, champagnegalopp på snerikes, hem och duscha/äta, hemmafest i majklockan, häng i triangeln, efterfest och hemma 04.00 typ. Jisses! Man mår väl som man förtjänar efter detta men det var det faktiskt värt. Nu är det bara att ladda upp för plugg resten av terminen, en månad till sommarlov!!

efter galoppen

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!