let's talk about your biggest dreams

Halloj i stugan! Dött det var här då. Jaja, jag lever! Knappt. Haha nä. Men efter att ha varit stört duktig varenda dag FÖRE tentan och gått upp tidigt har jag nu svårt att släpa mig upp halv 9. HALV NIO. Trots att jag går och lägger mig tidigt. Detta leder till stressiga morgnar, för jag börjar trots allt 9.15 varenda dag. Förstår inte hur jag kan vara så trött. Jag kommer mig knappt iväg och tränar nu.
För övrigt läser vi en trevlig kurs nu, läkemedelskemi. Typ inga föreläsningar utan istället har vi workshops. Det tycker jag är betydligt roligare än att sitta och lyssna timme efter timme. Idag slutade vi 12, då begav jag mig snabbt som vinden till stallet (efter lunch förstås...), motionerade Kazoo (och mig själv?), hem, duschade, startade igång ett par tvättmaskiner, handlade, slängde in lite lax i ugnen, åt, hämtade upp tvätten, diskade och nu sitter jag och gör lite workshop-uppgifter.
Imorgon går jag ääääända till 17 och sen vill jag ju ner på stan men det kommer ju inte gå utan att jag svälter ihjäl. Får se hur jag löser det problemet. Skulle nämligen vilja ha nåt nytt att ha på mig på fredag. För på fredag ska vi se swedish house mafia juuuu!! Så taggad!!!
Resten av helgen är oplanerad, får se vad som händer! Kan bli toppen! Nu är det dessutom bara en månad kvar till jul, hur sjukt? Var det inte sommar förra veckan??????
 
på väg till stallet
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!