i'm a butterfly in the forest

Labbarna är klara, endast (?) munta kvar som sker imorgon bitti. Är mindre nervös än jag borde vara tror jag. Minns för 1½ år sedan när vi också läste organisk kemi och hade samma typ av labbmunta som nu, och jag var så enormt nervös att jag trodde jag skulle dö. Mådde illa, kunde inte sova. Ni vet. Och nu då? Tjaa, känns som att det liksom inte kan gå så himla fel. Då ska jag ha himla massa otur alltså. Haha, nu säger jag kanske för mycket!
Det har i alla fall precis varit helg. En bra helg! I fredags gick jag och Christian på preklin, det var kuuul. Igår pluggade jag, såg hockey, åt tacos med chrissan, såg Green Lantern (värdelös) och åt godis. Idag har jag pluggat större delen av dagen, sett lite av hockeyn och sprungit 7,3 km med Kristin. Härligt! Efteråt gjorde vi tonfisksallad och till efterrätt banan/choklad-glass (banan, mjölk, kakao som mixas och fryses - DRÖM) med hallon så nu får man väl hepatit A också. Tungt.
Jepp det var det. Nu ska jag sova så gott som bara jag kan, imorgon har jag ju som sagt labbmunta och sedan ska labbrapporten skrivas färdigt. Blir väl en himla massa plugg sen också! Det blir kul. Puss.
 
fann denna sötnos på toan på stocken en gång
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!