springer genom natten, jagar morgondan

Nämen tjenare. Läget? Här är det bra. Känner mig lite lycklig idag efter att ha skaffat mig medryttarhäst. Och det är nog för bra för att vara sant tror jag. Eller? Rinske är en himla frieser. Och så galet fin så jag svimmar lite. Jisses alltså. Efter min teneriffa-resa planerar vi att köra igång med två dagar i veckan, jag dör av längtan. 
Annars så har jag haft ett par lugna dagar nu efter tentan. Jag har liksom bara glidit omkring och gjort vad jag varit sugen på; varit i stan och kikat, tränat, ätit, myst och så vidare. Igår firade vi sofie 25 år med middag i Stockholm. Supertrevligt och gott och mysigt. Och sent blev det också. För mig i alla fall. Imorgon väntar brödbak och eventuellt en date med anna och danne på stan, borde även fixa lite smått och gott inför tisdag då vi ju åker till spanien. Aaahhh så mycket roligt jag har framför mig, underbar känsla! Nu är jag så himla trött att jag tror jag ska sova istället. Puss hej!
 
 

Let us shine for what it's worth

Så blev det sommarlov på riktigt, dvs helledig. Tentan kändes inte särskilt bra, men jag gjorde mitt bästa och mer än så kan man inte göra. Efter tentan var jag DÖD. Inte bokstavligen då men äh, ni fattar. Åt lunch och sedan låg jag utslagen på soffan och orkade inte röra ett finger. Tog mig till slut ut och sprang en mycket KORT runda, men hey, en kort runda är bättre än ingen alls eller hur? Sedan har jag suttit på balkongen och tittat på människor en stund. Det gick förbi en kvinna som släpade en dataskärm i sladden efter sig. Mycket märkligt. Tog dock inte reda på vad hennes plan var utan jag duschade och åt middag. Nu sitter jag här och undrar vad jag ska ägna min första riktigt lediga kväll på länge åt. Den som lever får se! Imorgon ska jag inte ens ställa väckare, det ni!


Meanwhile on earth

Hallå hallå dagboken. 
Nu sitter jag här, i Uppsala. Det känns bra! Kom fram strax före 21 igårkväll, handlade lite kvällsfika och såg sedan ett avsnitt breaking bad innan jag däckade i sängen. Gick upp 06 imorse, packade upp alla väskor, tog en promenad med cykeln förbi bmc för att pumpa däcken och sedan vidare till flogsta för ännu mera handling. Väl hemma igen åt jag frukost, duschade och har även hunnit plugga en stund. Sjukt effektiv förmiddag måste jag säga! Ska ägna mig åt plugg ett tag till och sedan kommer Jenny, Lars, Jesper och Robin och hälsar på. Jag ska bjuda dem på lunch och mysa lite med dem hade jag tänkt. Jag som trodde det skulle bli ett halvår till nästa gång jag träffar dem! 
Nu åter till plugg. Tenta imorgon! Tack och hej, leverpastej. 
 
ungefär så känns det inför tentan, haha

don't be sober

 Hejhejhej! Igår jobbade jag mitt sista pass för den här sommaren, det blev ett fint avsked med GI-kladdkaka och mys. När jag slutat bastade jag med pappa och carina innan jag somnade som en stock.
Idag är det lördag, tentastressen har infunnit sig så jag har inte fått nånting alls gjort idag. Ni vet man blir så stressad så man bara sitter och stirrar på dataskärmen typ. Värdelöst. Jag och mamma åt godmiddag, promenerade och drack rosé ikväll. Mysmys. Imorgon åker jag neröver så därför har jag även packat.
Mja, det var nog allt.
ErmGYp on Make A Gif, Animated Gifs

Sommaren är kooooort

Hej! Sommaren lider mot sitt slut och då dyker jag upp här igen. Jag har haft en skön sommar, men längtar ändå tillbaka till Uppsala och vardagen. På söndag åker jag! Bioanal-tenta på tisdag och det känns väl inte fetroligt direkt. Men det ska göras. Sen blir det en vecka ledigt i Uppsala innan jag och Christine åker till Teneriffa och lapar sol. När vi kommer tillbaka har jag ytterligare en vecka ledigt, i Uppsala. Det kommer alltså bli tre störtsköna lediga veckor, längtar!!
Än så länge jobbar jag, in i det sista. För tillfället har jag rast och håller på att somna, slutar 21.30 och då måste jag nog ut med schäfrarna. Imorgon jobbar jag 14.30-21 och det är sista gången för i år, herregud vad sommaren har gått snabbt. På lördag ska jag plugga och sen åker jag som sagt neråt på söndag.
Snart slut på rast, tjing!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!