living aint the easy part, dreaming was

Hej kära vänner! Nu blev det sådär långt mellan inläggen igen, men ni vet det har ändå varit rätt fullt upp (nu ljuger jag kanske lite) i Linneas liv. Julen närmar sig i all hast och jag har inte köpt en endaste julklapp. Normalt sett brukar vi ha tenta först efter jul men i år ligger kurserna så att vi har en fet tenta på fredag. Detta har inneburit att jag inte hunnit med så mycket julklappsshoppande. Men jag har i alla fall en aning om vad jag ska köpa så jag får väl ränna runt den 23e och ordna allt (det kommer bli kaos). 
Förra helgen var Anna ner och hälsade på. Jättemysigt! Tog med henne på gasque på pharmen så fick hon testa det också. Sen så har Rinske bytt stall och dit går inga bussar så numera kör jag Annelis bil ett par gånger i veckan. Haha, vad gör man inte för dessa djur?! 
Tentan på fredag känns inte något vidare. Jag har i alla fall pluggat en del men jag är i princip inställd på omtenta :( Men man ska inte ta ut något i förskott förstås. Nu väntar backintervaller och sedan mer plugg. Imorgon ska jag till stallet och få lite Rinske-kärlek samt plugga. På fredag är det tentadags, kanske se bio med Sofie och sen äta på nation med hela mangogänget. På lördag ska jag och chris se Hobbit och sen åker jag ju hem för lite julfirande. Åh! Så skönt det ska bli!  
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!