Jag är livrädd för att leva och jag är dödsrädd för att dö

Ööh hej? Känns som vi nyss skrev tox-tentan och nu tentapluggar jag IGEN. Uuh. Vet inte hur detta ska gå. Klarade ju toxen med 0,75 poängs marginal så det känns ju som att jag har fått min dos av tur för i år. Tycker ju egentligen att detta är en rolig kurs men har lite brist på motivation för tillfället. Ja ja, vi ser väl om det får vägen.
Vad har hänt sen sist då? Pjaa... Amöbafesten var som vanligt, kul. veckan efter spenderade jag på labb och det gick verkligen fantastiskt dåligt för oss. Förra helgen kom Anna på besök. Vi hade myskväll, fikade på stan, besökte domkyrkan och gustavianum, åt på Terassen och bakade cupcakes. Sjukt mysig helg! I veckan har vi haft självstudier så jag har...studerat. Som vanligt. Hälsade på hos Christian i fredags men annars har den här helgen endast inneburit plugg. Och lite film, godis, träning och storhandling.
Idag plugg, snart träna. Imorgon plugg och pre-tenta-pizza (viktigt!). Tisdag tenta, tenta/inflyttningsfest här hos oss. Sen börjar farmakognosin på onsdag wooohooo (...). Kul liv, nu kör vi.


this is what we live for

Alltså ni vet det där jag sa om dj i gymmet... inte så häftigt, inte så bra. En kille med en laptop och ett par stora högtalare som tryckte på play och sedan stod och pillade på telefonen. Dessutom var det inte ens särskilt bra musik han körde. Hade liksom varit bättre att bara köra en digster-spellista i spotify typ. Men jaja. Linda lärde mig lite hantelövningar så idag har jag träningsvärk lite överallt. Gött!
Vaknade halv nio AV MIG SJÄLV i morse. Vilken bedrift. Igårkväll åt jag och frugan godmat och såg avengers, blev iofs inte jättesent så kanske var därför jag vaknade "tidigt". Hur som helst var det strålande sol ute så jag tog en minilöprunda innan frukost. Himlar vad bra! Rätt halt på sina ställen och dessutom sprang jag mot naturreservatet och där var det hemskt ojämnt och fruset underlag, så det gick inte vidare snabbt. Men hela 3 km skrapade jag ihop i alla fall, haha.
Resten av dagen har jag städat och plockat och haft mig här hemma. Precis duschat så nu är jag ren. Tänkte chilla lite och sen kladda på lite smink och sånt där för 16dk kommer Linda och Soffan hit för en fördrink innan vi tar oss till pharmen för lite sittning. KUUUL. Jag är PEPPAD!
 
kan väl tänkas att det blir en och annan phuling ikväll också

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!