Jag är livrädd för att leva och jag är dödsrädd för att dö

Ööh hej? Känns som vi nyss skrev tox-tentan och nu tentapluggar jag IGEN. Uuh. Vet inte hur detta ska gå. Klarade ju toxen med 0,75 poängs marginal så det känns ju som att jag har fått min dos av tur för i år. Tycker ju egentligen att detta är en rolig kurs men har lite brist på motivation för tillfället. Ja ja, vi ser väl om det får vägen.
Vad har hänt sen sist då? Pjaa... Amöbafesten var som vanligt, kul. veckan efter spenderade jag på labb och det gick verkligen fantastiskt dåligt för oss. Förra helgen kom Anna på besök. Vi hade myskväll, fikade på stan, besökte domkyrkan och gustavianum, åt på Terassen och bakade cupcakes. Sjukt mysig helg! I veckan har vi haft självstudier så jag har...studerat. Som vanligt. Hälsade på hos Christian i fredags men annars har den här helgen endast inneburit plugg. Och lite film, godis, träning och storhandling.
Idag plugg, snart träna. Imorgon plugg och pre-tenta-pizza (viktigt!). Tisdag tenta, tenta/inflyttningsfest här hos oss. Sen börjar farmakognosin på onsdag wooohooo (...). Kul liv, nu kör vi.

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!