this is what we live for

Alltså ni vet det där jag sa om dj i gymmet... inte så häftigt, inte så bra. En kille med en laptop och ett par stora högtalare som tryckte på play och sedan stod och pillade på telefonen. Dessutom var det inte ens särskilt bra musik han körde. Hade liksom varit bättre att bara köra en digster-spellista i spotify typ. Men jaja. Linda lärde mig lite hantelövningar så idag har jag träningsvärk lite överallt. Gött!
Vaknade halv nio AV MIG SJÄLV i morse. Vilken bedrift. Igårkväll åt jag och frugan godmat och såg avengers, blev iofs inte jättesent så kanske var därför jag vaknade "tidigt". Hur som helst var det strålande sol ute så jag tog en minilöprunda innan frukost. Himlar vad bra! Rätt halt på sina ställen och dessutom sprang jag mot naturreservatet och där var det hemskt ojämnt och fruset underlag, så det gick inte vidare snabbt. Men hela 3 km skrapade jag ihop i alla fall, haha.
Resten av dagen har jag städat och plockat och haft mig här hemma. Precis duschat så nu är jag ren. Tänkte chilla lite och sen kladda på lite smink och sånt där för 16dk kommer Linda och Soffan hit för en fördrink innan vi tar oss till pharmen för lite sittning. KUUUL. Jag är PEPPAD!
 
kan väl tänkas att det blir en och annan phuling ikväll också
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!