De små små orden är svåra ord

Hejhejhallå bloggen. Jag sitter på bmc och chillar lite. Har haft seminarium nu på eftermiddagen vilket gick mycket braaa och nu har jag slagit mig ner i bibblan för en timmes plugg eller så innan jag cyklar till Friskis. Tränaträna! Är sjukt sugen på att åka redan nu men passet börjar inte förrän 17 så det känns lite onödigt. Resten av kvällen tänker jag spendera utslagen framför tvn. Åter till arbete nu, puss!
Ni får en bild från i lördags när vi åt på Plockk, föreställande godaste drinken nånsin! Med det aptitretande namnet "sommarkatt":


ge mig nåt som känns

Onsdag kväll. Trodde det var tisdag och house på tv men inte det inte. Fick titta på mia på grötö istället. Ungefär SÅ kul dag har jag haft. Hela veckan tycks gå i samma mönster. Vakna, snooza, vakna, snooza, ta sig till bmc, tvinga sig igenom föreläsningar, träna, plugga, titta på tv, sova. TRÅÅÅÅKIGT. Jaja himlar vad jag verkar negativ då. Egentligen är det inte så farligt. Imorgon och fredag har vi endast seminarier vilket ju är betydligt roligare än långsamma föreläsningar, och på fredagafton tänkte jag och Linda träna på väderkvarn för de ska ha dj i gymmet där då. Hur fränt? Och på lördag tänkte vi oss en sväng på amöbafesten och sittning är ju alltid dunder, eller hur? 
 
finaste platsen på luccegasken!

jag kan få dig när du vill

Toxen gick sådäääär, men stocken var kul! Fredagens utgång med Kristin och Björn blev väl inte som planerat (pga att vi inte kom in på ög utan istället fick gå på gh (där det bara var pub)) och resten av helgen var rätt lugn alltså. I måndags började analyten som har stressat upp mig något fruktansvärt. Sover fetdåligt på nätterna för att jag drömmer att jag måste göre vätske-vätskeextraktioner och gaskromatografi. Helt värdelöst att oroa sig men tydligen tycker inte min hjärna det.
Har fått kämpa för att ta mig igenom veckan, dödstrött varje dag och inte alls sugen på att göra något annat än att titta på film (lat). Hamnade dock i samma labbgrupp som Christine (vad är oddsen för det liksom??) och det var ju rätt skönt. Vi ska nämligen planera själva labben själva och det är rätt mycket jobb med det. Igår skickade vi in en första plan till vår handledare så får vi se vad han säger om det på måndag. Eftersom vi skrev klart labbplanen igår och det idag inte var något schemalagt så har jag ledigt. Åkte ut med Chrissan till stenhagen på förmiddagen och shoppade lite smått och gott på typ rusta och öb. Nu har vi gardiner i köket! Efter det har jag lagat och ätit lunch samt skrivit ett par rader om jonparskromatografi (inte helt ledig alltså).
Vi köpte badskum så jag funderar på att ta mig ett bad snart och chilla lite. Ikväll ska jag på fääst och det blir nog kuult. HEJSVEJS.
 
borde klippa mig också

with the taste of the poison paradise

Hejhej, längesen? Ja! Det har varit mysig jul och toppennyår och sen har jag hunnit bli roomie med Christine.
Senaste dagarna har jag legat som ett kolli på vår nya soffa (som för övrigt gjort mig fattigare än fattiga riddare (då är det illa!)) och tentapluggat. Idag ska tenta skrivas i toxikologi, till 18, sen är det stoooooock som gäller för hela slanten!
 
Toxtentaplugget innebär en del lyssnande på Brittan...

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!