jag kan få dig när du vill

Toxen gick sådäääär, men stocken var kul! Fredagens utgång med Kristin och Björn blev väl inte som planerat (pga att vi inte kom in på ög utan istället fick gå på gh (där det bara var pub)) och resten av helgen var rätt lugn alltså. I måndags började analyten som har stressat upp mig något fruktansvärt. Sover fetdåligt på nätterna för att jag drömmer att jag måste göre vätske-vätskeextraktioner och gaskromatografi. Helt värdelöst att oroa sig men tydligen tycker inte min hjärna det.
Har fått kämpa för att ta mig igenom veckan, dödstrött varje dag och inte alls sugen på att göra något annat än att titta på film (lat). Hamnade dock i samma labbgrupp som Christine (vad är oddsen för det liksom??) och det var ju rätt skönt. Vi ska nämligen planera själva labben själva och det är rätt mycket jobb med det. Igår skickade vi in en första plan till vår handledare så får vi se vad han säger om det på måndag. Eftersom vi skrev klart labbplanen igår och det idag inte var något schemalagt så har jag ledigt. Åkte ut med Chrissan till stenhagen på förmiddagen och shoppade lite smått och gott på typ rusta och öb. Nu har vi gardiner i köket! Efter det har jag lagat och ätit lunch samt skrivit ett par rader om jonparskromatografi (inte helt ledig alltså).
Vi köpte badskum så jag funderar på att ta mig ett bad snart och chilla lite. Ikväll ska jag på fääst och det blir nog kuult. HEJSVEJS.
 
borde klippa mig också
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!