ignorant boy, beautiful girl

Goddag lördag! Och sommarlov! Sedan drygt en vecka tillbaka. Tentan gick fint, tentafest i soliga eko-parken följt av snerikes. På torsdagen grillade vi några tjejer hos Sofie och gick sedan på stocken. Stannade kvar till 12-slaget för då blev jag tjugotvå och det måste man ju skåla för eller? Upp med tuppen och till arlanda fredag morgon. Flyget försenat, nästan inställt och jag var gråtfärdig. Kom hem ändå, gick på stan med mamma, åt middag hos bror. Lördag åkte jag till pappa och hängde där över helgen. Måndag och tisdag ledig, onsdag började jag jobba. Jobb ons, tor, fre, igårkväll ett besök hos Anna. Idag gör jag inte mycket, tänkte ut och springa och sen får vi se.
 
hahahaha detta är en bild från doktor mugg som jag tydligen sparat, haha!

Looking for the pearl

Hejhopp. Imorgon är det dags att skriva sista tentan för terminen. Sen är det sommarlov! Fantastiskt.
Har egentligen inte pluggat så mycket som jag borde till tentan. Inte för att jag haft nåt bättre för mig. Men jag tror att jag ska kunna få ett G trots den låga ansträngningen.
Idag cyklade jag ner på stan bara för att köpa en linjal. Och slippa plugga förstås. Sen har jag sprungit lite och ätit middag på orvars. Ja men så att eh.
Nu ska jag titta på lite futurama och sen försöka gå och sova hyfsat tidigt så jag är piggelin imorgon. Hejhopp!


jag står med hjärtat utanpå, fyrverkerier inuti

Alltså det blir så himla ljust i sovrummet på morgnarna nu. Men det är bra, för då vaknar man tidigt. Imorse vaknade jag pigg och glad före 8, det händer ju inte annars.
Det pirrar ju lite extra i kroppen nu av alla sommarkänslor, och längtan efter den "ledighet" som närmar sig. På fredag åker jag ju hem! Två månader pluggfritt! Har lite svårt dock för att få så mycket tentaplugg gjort just nu, vilket ju är dumt. Igår, efter räkneseminarium och en sallad i solen, gick jag på bio med några av tjejerna och såg hangover pt3. Se den!!! Himlar vad jag garvade haha. Efteråt satte vi oss  i trädgårn på upplands och drack en cider och snackade strunt. Fin kväll!
Idag har jag varit nere på stan och snurrat en stund. Hade egentligen inget ärende där men jag orkade inte sitta inne. Fick sällskap av christian sen också. Köpte lite småsaker, glass och lunch från subway som förtärdes på en brygga vid ån. Nu är jag hemma och borde plugga men jag tror jag städar istället. Och lyssnar på Linnros!
 
jag måste sluta med denna pose. det finns liksom ingen anledning att fortsätta.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!