jag har sprungit i ett liv nu, jag sprang för att stå still, i jakt på ett mirakel, när det fanns precis intill

Hej kompisar. Himlar alltså, ett inlägg per dag! Det artar sig.
Gårdagens spinning var TUFF. Har aldrig varit på just det passet förut så blev lite chockad. Men roligt var det. För det ska ju vara jobbigt. Landade hemma i soffan med en påse naturgodis och såg Wolverine.
Idag var jag på bmc vid 9 för seminarium och nu sitter jag i bibblan och pluggar bara. Eller just nu väntar jag på att en pdf-fil ska ladda klart så jag kan sammanfatta. Det tar typ HUNDRA år bara. Här blir jag varande i alla fall till kl 17, sen ska jag till friskis på skivstång. Kul ska det bli!
Kom på att det bara är en vecka tills jag åker hem också!!! När jag bokade tyckte jag det kändes som att det var såååå länge kvar, men tiden går snabbt när man har roligt antar jag (plugga är ju jättejättekul.....). Har grymt mycket hemlängtan, vilket ju kan bero på att jag var hemma väldigt kort tid i julas. Åh det ska bli enormt skönt! Drömde i natt att jag var hemma hos mamma och när det var dags att åka till flyget för att fara tillbaka till uppis igen började jag gråta för jag ville vara kvar haha. Så illa är det väl dock inte, men härligt ska det bli.

Nu åter till plugget. Tjing!
I väntan på GC'n på analytlabben hhuhhhhhhhe
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!