hälften av de som kämpar går under

Ett tag sen va?? Alltså ni vet jag skrev tenta i läkemedelssyntes, det kändes föööörtaskigt (u-känsla), men det var kvalborg så jag hoppade in i Björns golf och lyssnade på Byz hela vägen till flogsta, där jag dränkte mina sorger i rosé och lammfärsburgare. Dansade runt på gräset och upplevde flogsta när det är som bäst. Dagen efter var det valborg ju och jag väckarn ringde 7.30. Fortfarande lite lullig cyklade jag iväg mot sofie, med solbrillor på för att dölja de rödsprängda ögonen haha. Valborg var precis så bra som man tänker sig, förutom att vädret var riktigt pissigt. Häng i eko-parken, champagnegalopp, häng/förfest (mellanfest?) och en utgång som för mig blev hemgång. Var nämligen sjukt trött och kön till norrlands var helt fruktansvärt lång, så jag kände helt enkelt inte att jag pallade.
 
Sedan startade ny kurs, farmakokinetik. Kul!!!! Men motivationen = 0. Tog en helg i stockholm hos maj o svenne, åt fantastiskt god mat, solade, snurrade runt på stan och hade det GÖTT. Efter det har det varit plugg, födelsedagskalas, myskvällar i flogsta, trädgårdsfest och långpromenader. Hade en tung start på denna vecka. Jag som ALDRIG är nere kände mig helt förstörd, allting kändes hopplöst ett par dagar och jag ville bara strunta i alltsammans och sätta mig på ett flyg hem till mamma, pappa, skogen och allt det där andra som är så himla tryggt. Ingen aning om varför det kändes så, det blir väl så ibland antar jag. Igår kom dock tentaresultatet och gissa om jag blev chockad när det faktiskt var ett G. Nu kan jag sudda ut alla synteser jag ritat upp på skrivbordet! Började nästan gråta av lycka och plötsligt var hoppet, motivationen och glädjen tillbaka. Haha! Eller, motivationen hålls tillbaka av det fantastiska vädret som nått Uppsala och som tvingar mig UT. Vägrar sitta inne när termometern visar 20 grader och inte ett moln syns på himlen. Men tror det ska gå vägen ändå, känns trots allt som att detta är en kurs i min genre med mestadels räkning och sånt som jag ju tycker är både roligt och ganska enkelt.
 
Idag hade vi en föreläsning på förmiddagen, sen skulle jag ju plugga men som sagt, sooool. Tog en sväng till flogsta för att ta farväl av mina favorit-värmlänningar som lämnar uppsala för sommaren imorgon. Vi grillade, sen tog jag och kicki en långpromenad, köpte glass och gick sedan hem och såg hockeyn. Sverige är bäst!
Imorgon börjar jag 08.15 så nu måste jag sova. Adios!
 
PS. Någon bild får ni inte för blogg.se vill icket samarbeta! DS.
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!