Inspektorskiftesbal

Hallå eller? Igår var det ju äntligen dags för den efterlängtade farmaceutiska inspektorskiftesbalen, som vi laddat inför i typ ett år. Dagen gick oerhört fort, det var blomhandling, kaos på systemet och hårfix. Pirriga som bara den intog vi sedan östgöta nation där det bjöds på fantastisk mat, bland annat gödkalvhare till huvudrätt. Kvällen flöt på fint, middagen var magisk och den efterföljande discodansen var härlig! Minst sagt en toppenkväll! 
Idag har varit en seg dag, huvudet är väl inte på topp kan man säga. Jag ska kila iväg till Kicki för lite mys osv, perfekt söndagshäng! Tack och hej! 
zoom zoom zoom

Hej hej här är jag! Om jag hänger här ofta? Jo tack, men nä, det blir ju rätt sällan alltså. Är inne i en stressig period nu, med labbar, grupparbeten och dessutom en bal nästa helg. Jaja, jag kämpar på. Idag gjorde vi klart grupparbetet och skickade in det (SKÖNT!!!), sedan åkte jag ut till stallet och lät tiden gå. Som vanligt! Rinske var fin. Kom hem, åt middag, duschade/badade typ en timme och sedan slog jag mig ner här för att skriva ett abstract. Ett abstract är typ en sammanfattning över en vetenskaplig artikel, och istället för att skriva en vanlig hederlig labbrapport ska vi på denna labb alltså skriva rapporten som ett abstract. På engelska dessutom. Man ba uuuh men giv mig styrka. På tal om att jag behöver styrka så fick jag i lördags min livs första böter, för att ha cyklat utan lyse. Haha, pinsamt! Säger adjö till stoltheten och 500 kronor. Nog om det. Imorgon är det fredag och efter labb (eller aah, vi ska väl typ bara skriva försöksplan heeela dagen om jag inte missförstått) ska jag förmodligen fortsätta på mitt abstract. Helgen ska spenderas i stallet och hemma tillverkandes 156 namnskyltar samt skrivandes på detta eländiga abstract. Fett trist helg. Nu ska jag fira kladdkakans dag med pepparkakskladdkaka!!!!!!!!
 
 

if i stay here trouble will find me

Hallå där! Härligt med helg eller vad säger ni? I veckan har det varit full rulle. Om två veckor ställs det till med farmacevtisk höstbal så i veckan har det varit största samtalsämnet. Det har sålt biljetter och smidits planer, min klänning kom i måndags och den är blå och sitter ungefär som den ska. Duger! Idag sprang jag en stund på stan för att finna skor som passar. Det fick bli ett par ganska klassiska svarta alldeles för höga pumps, inte det bekvämaste man kan ha på fötterna men ska man va fin får man faktiskt lida lite pin tyvärr. 
Tisdag och torsdag var jag ute hos Rinske och i helgen blir det en hästhelg då jag ska rida både lördag och söndag. Tjoho! Alltså ni anar inte vilken dröm det är att vara medryttare på Rinske, världens bästa häst, som dessutom ägs av världens bästa Anneli! 
Nåväl. Jag ska ta av mig skorna nu och cykla iväg mot ica väst för att möta mina kompizarr, vi ska äta mat och se idol, typiskt mangohäng ni vet. 
 
lilla trollet
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!