hearts like ours

Det har ändå varit en bra helg! Torsdagens utgång var fett rolig, lagom mycket vin och alldeles för mycket dans hihi. I fredags hade vi endast en timmes obligatorisk närvaro, sedan hängde jag hemma och övade på att skriva snyggt. Jag ska nämligen göra bordsplaceringskort till balen och det vore ju fint om de blev riktigt megasnygga känner jag. Till kvällen hakade jag på Christian ut på nation och vi hann med inte mindre än tre nationer innan kvällen var slut. Visserligen var jag inte inne på norrlands längre än typ 2 minuter, men ändå! Igår var jag grymt seg, släpade mig till sist iväg till stallet för myshäng med mysrinske, en mysridtur och lite fix sådär. Gjorde susen! Till kvällen blev det gooosemys i soffan med Chris, Ben och Jerry. Samt en film som aldrig nånsin tog slut.
Japp! Söndag idag och jag chillpluggar lite sådär, löser lite seminarieuppgifter och funderar på om jag borde hämta boken som ligger på hemköp och väntar på mig. Kvällen bjuder på tjejhäng, godmat och solsidan. 
 
 

Shut up, shut up, shut up

Goddag torsdag! Jag sitter på tråååkig föreläsning och har tråååkigt. I natt har jag drömt att jag tog heroin och när jag vaknade hade jag sån ångest över detta. Haha. För mycket breaking bad kanske (även om inte det handlar om heroin utan metamfetamin). Idag slutar vi 16, ikväll ska vi på stocken och härja. Tror dock det blir rätt lugnt, jag ver inte om det är åldern men jag orkar liksom inte vara bakis, särskilt inte när man ska orka med morgondagen också. Snart är det helg, det känns skönt!!!! Puss hej. 

känner du lyckan genom sorgen

Hallå hallå bloggeeeen. Snö i norrland såg jag. Sägs att det blir snö här i helgen. Usch. Skulle gärna kunna få vara höst ett tag till, sådär som det varit nu med fantastiskt vackra träd och sol och gula löv. 
Jag har idag suttit på föreläsning, haft balmöte, ätit lunch, suttit på föreläsning, försökt lösa lite seminarieuppgifter, varit på yoga, ätit. Imorgon blir det äääääntligen helg, som jag har längtat! Slutar 15 men lite plugg ska man väl försöka uträtta, sedan spinning och till kvällen ska jag till Anki för tacos och pyjamasparty med henne och Kristin. Såååå himla mysigt alltså. 
 
Tack och hej! 
 
 

handen i fickan fast jag bryr mig

Onsdag igen. Tenta skrevs i måndags och det gick tyvärr inte så bra som jag ville. Men går förhoppningsvis vägen ändå. 
Onsdag idag i alla fall, andra dagen på den 16,5 hp stora kursen i galenisk farmaci. Nästa tenta är med andra ord inte förrän 20e december. Vilket känns skönt! Innan dess ska vi dock hinna med bland annat två labbperioder och det lär bli jobbigt. Mvh positiva Linnea. Nej men alltså taggad till tänderna är jag inte. 
Lugn vecka i övrigt, ska försöka komma igång och träna lite (start:ikväll!!) och ha en lugn helg. 
Meeen nu måste jag svida om till träningskläder så jag hinner i tid till friskis. HAJHAJJ.
 
fick en fin present av mor när jag var hemma. hon måste tro att jag har problem att få pengarna att räcka ihop till allt partajande. <3
 

Endast tomten är vaken

Hej bloggen. Klockan är banne mig tre på natten. Jag dör. Gick i säng vid 11, hade svårt att somna och precis när jag började sjunka in i drömmarnas värld vaknade jag av ett sms. Ett sms! Kom igen! Sen dess har jag legat klarvaken. Fattar inte varför jag inte kan somna, jag brukar liksom alltid somna på fem minuter. 
Idag har jag bara pluggat. Hela långa dagen. Fy ändå. Tänkte gå upp 07 imorgon (dvs om fyra timmar!!) och plugga lite till innan jag ska ut till Rinske. Ska rida för Matts imorgon igen. När jag är klar där ska jag hem och plugga. Haha underbart är livet! Tur jag har Rinske i alla fall. 
come with me to new mexico

Torsdag. En bra veckodag egentligen. Men alltså, inte när torsdagen, som nu då, ligger fyra dagar innan tenta. Dagen har gått i ungefär samma mönster som igår: vakna - äta - plugga - äta - plugga - äta - plugga - äta - plugga - promenera - äta. Och efter två avsnitt breaking bad och en kopp te för att lindra min stackars hals sitter jag nu på golvet och läser kissies blogg. Typ. Haha. Nej men äsch, jag ska sova och ladda för ytterligare en pluggdag. Köööör bara. 
 
ett märkligt ekipage som körde förbi mig en dag. mycket märkligt. 
 

so high, can't come down

Hoho? Det här med att uppdatera bloggen alltså.... Inte min grej! Ibland tänker jag att det kanske är dags att plocka bort bloggen men så går jag in och läser gamla inlägg och tänker att "jomen om ett år eller så, då vill jag ju kunna läsa vad jag gjorde i oktober 2013", så att aah. 
Helt ärligt har jag ingen direkt koll på dagarna just nu. Onsdag va? Mhm. Kom tillbaka till uppsala igår vid lunchtid, efter en mysig helg hemma. Längtar till jul nu, haha. I alla fall, var ut till stallet på eftermiddagen också. Rinske var dunderfin! Hon är förövrigt med i comhems reklam, syns bland annat i metro, men också i reklamfilmen som visas på tv. Kändishäst med andra ord! Satt typ en timme igårkväll och pluggade, ÅNGEST. Tenta på måndag liksom, kom igeeen dags att styra upp detta nu. Men alltså jag var dödstrött och hade ont i halsen så. Idag har jag också ont i halsen. Men har pluggat ändå! Och det är nog allt jag gjort idag. Ska ta mig ut på en liten promenad nu tänkte jag. Typ lyssna på nån pod och andas lite friskluft. Det var nog allt för nu.
Tack och hej, leverpastej.
 
 
Här är jag med kristin och björn på farmis-utn-sittningen. Vi hade musche ju!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!