i'm on a train with no name

Hallå eller? Söndag, bloody söndag hälsar U2. Ärligt talat tycker jag inte lika illa om söndagar längre, det är ju faktiskt en himla bra veckodag! Så jag kan liksom inte hålla med U2. Jag har i varje fall haft en lugn vecka och en lugn helg. Har hunnit med en hel del träning i veckan och det känns ju rätt skönt. Särskilt med tanke på hur lat jag varit de senaste månaderna. Fredagen bjöd på tacos och idolmys hos oss med fina vänninor. Igår var jag i stallet typ hela dagen, hade lite dressyrträning och tiden rann iväg som bara den. Dressyrträningen gick väl inte superduper direkt haha, det märks att jag bara ridit ut i skogen de senaste åren, plus att Rinske kanske inte är den mest lättridna hästen jag suttit på (men ooh så fantastiskt fin när man väl hittar knapparna!), men då har man ju något att träna på i alla fall. Jag är taggad! Efter att ha kommit hem, ätit en hälsosam mack-middag (ehm), duschat och tittat på ett avsnitt breaking bad hälsade jag på hos christian en stund.
Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Tänker att jag ska ta mig an lite plugg, typ förbereda EMLA-labben till på onsdag och kanske försöka mig på ett par uppgifter. Senare ska jag träffa kicki för lite promenad och häng.

PS. På onsdagkväll åker jag hem!!!! DS.

 

"dagen efter" på tenerife

my feet just wanna touch new ground

Hej hej hallå. Visst är det väl trist att hösten kom? Det tycker jag. I måndags undrade Anneli om jag ville rida Rinske och jamen det är väl klart?! Så istället för att träna åkte jag ut till stallet och gav mig ut i regnet. Slutade med en bockserie som resulterade i att jag fick gå hem själv. Hästskrälle, kunde inte ens vänta på mig liksom. Igår hade jag Rinske igen, lika pissigt väder men jag satt i alla fall kvar på hästen! Hon är allt rätt fin, skruttan. 
Onsdag är det idag och vi slutade redan klockan 12. Så jag åkte hem och tvättade, pluggade lite (LITE), läste en stund. Spinning ikväll och det var dödens död alltså. Herregud och fru gud och lillknekten jesus vad jobbigt det var. Friskis har nytt upplägg på sina spinningpass och man är väl lite ovan efter ett långt uppehåll (hehe). Skön känsla efteråt i alla fall..........
Nej men om man skulle ta och gå i säng. Försöka läsa klart den där boken som inte är så himla bra men som jag ändå vill läsa klart (man vill ju få reda på vem mördaren är juuu). Imorgon har jag föreläsning 8-10 och sen får jag se vart livet för mig haha. 
 
Är man i spanien måste man väl ändå dricka tequila??!

how i wish that i never grow old

Hejhej vänner. Det var ett tag sen sist!? Det har hunnit bli september och jag är idag mer eller mindre klar med terminens första kurs. Muntlig examination idag som gick finemang, det enda som kvarstår är att få en liten svarsmall godkänd. 
I alla fall. Teneriffa var sååå härligt. Succé helt enkelt. Efter hemkomsten har jag hunnit: 
  • Låtsas att det varit sommar fortfarande
  • Bli bästis med Rinske
  • Ha sönder baksidan på telefonen
  • Bada i mälaren
  • Bli intervjuad av unt angående vädret. Eftersom jag är expert på det området. Eller nåt. Titta här, jag är med ungefär en halv sekund i slutet. 
  • Vara förkyld och eländig
  • Vara hästskötare på dressyrtävling
  • Besöka knutby. För att känna på stämningen liksom. 
  • Röja på snerikes med fantastiska vänner
Med mera. 
Idag har jag som sagt haft munta och sedan har jag bakat en vb-paj till ikväll då det vankas mini-kräftskiva. Imorgon drar en ny kurs igång och jag känner mig taggad, tror det blir en rolig kurs (faktiskt, ja!). Nej nu ser jag att klockan bara är halv 11 så jag har ju tid att softa!!!! Puss hej med er!
 
skruttan!
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!