my feet just wanna touch new ground

Hej hej hallå. Visst är det väl trist att hösten kom? Det tycker jag. I måndags undrade Anneli om jag ville rida Rinske och jamen det är väl klart?! Så istället för att träna åkte jag ut till stallet och gav mig ut i regnet. Slutade med en bockserie som resulterade i att jag fick gå hem själv. Hästskrälle, kunde inte ens vänta på mig liksom. Igår hade jag Rinske igen, lika pissigt väder men jag satt i alla fall kvar på hästen! Hon är allt rätt fin, skruttan. 
Onsdag är det idag och vi slutade redan klockan 12. Så jag åkte hem och tvättade, pluggade lite (LITE), läste en stund. Spinning ikväll och det var dödens död alltså. Herregud och fru gud och lillknekten jesus vad jobbigt det var. Friskis har nytt upplägg på sina spinningpass och man är väl lite ovan efter ett långt uppehåll (hehe). Skön känsla efteråt i alla fall..........
Nej men om man skulle ta och gå i säng. Försöka läsa klart den där boken som inte är så himla bra men som jag ändå vill läsa klart (man vill ju få reda på vem mördaren är juuu). Imorgon har jag föreläsning 8-10 och sen får jag se vart livet för mig haha. 
 
Är man i spanien måste man väl ändå dricka tequila??!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!