Kolsyran pumpar mellan två hjärtan

Hejhejhallå bloggen. Vilken härlig helg det varit! I fredags hade jag bestämt att jag skulle bli klar med min del i vårt grupparbete så då fick jag gott sitta hela långa kvällen och skriva. Och det var ju i och för sig inte särskilt skoj. Lördag hade jag bestämt var min lediga dag, och då skulle jag förstås hinna massa jox som man annars inte har tid med. Typ tvätta, städa, göra en ordentlig hårinpackning, fixa naglar. Detta tog sjukt mycket tid alltså haha. Sedan gjorde jag stan framförallt för alkoholinhandling inför valborgshelgen, hamnade dock i klädbutiker och hittade så mycket fint att jag inte höll på att hinna på bolaget. Väl där var det KÖ IN man ba maj gaad?! Kvällen tillbringades i goda vänners sällskap, vid ån med en engångsgrill, lite korv och nåt glas rödtjut. Idag har jag trixat lite mer med grupparbetet, solat och tagit en långpromenad. Himla fin och skön dag måste jag säga. Imorgon tänker jag gå upp i ottan, äta gröt och sticka till stallet. Det blir gosigt! 
Let's go nu är jag din yo

Hallo igen. Spenderade påsken i norrland. Några dagar i Sorsele på slalom/skoter/isen/bastun och bara kose meg (som man säger på norska (paradise hotel norge goooo)) med ena delen av min fina familj. Men också några dagar i Ursviken med kära mor. Återvände i tisdags och sen dess har det ändå varit rätt full rulle.
På pluggfronten ser det ut så här: För tillfället läser vi Farmakoepidemiologi och farmakoekonomi och det är ungefär lika kul som det är lätt att uttala. Skriver ett PM-arbete som ska vara klart på tisdag men jag vill vara ledig så nu KÖTTAR jag tills jag är klar, och spyr lite i munnen emellanåt för det är så enormt tråkigt.
Nej jag vill ha valborg och sol och champagne till frukost. Snart så! Rinske-kärlek ska jag också få mig lite av idag, mums. Sen är det ju vår och var och varannan dag dyker det upp ny fin musik, typ krunan och kenta, AJ LAJK. 
 
Hej hopp i galopp!
 
från valborg förra året då vi köpte en svampbob att kose oss meg
 

Come build me up

Jag som skulle bli bättre på det här med bloggandet, se hur det gick. På väg till Arlanda nu, där jag tar flyget upp till Skellefteå för lite påsk-ledighet. Härligt! 
Annars ser det ut som så att jag fixade processanalyt-tentan, se där! Tyckte det gick åt pipsvängen men där hade jag fel. Skönt som bara den! Och i övrigt pinnar livet bara på som det ska. Rinske är världens finaste och får så mycket kärlek av mig som jag har tid till. Plugget går sådär (som vanligt antar jag) men jag är ju med än så nåt rätt gör jag väl. Sommaren är fortfarande oklar men jag jobbar på det! 
Något annat jobbigt är att jag på sistone blivit sjukt bra på att missuppfatta, överanslysera, göra hönor av fjädrar, vilket gör att jag liksom klantar till det för mig mest hela tiden. Blir så trött! En veckas vila och mys med familjen kunde inte vara mer efterlängtat. 
Puss och hej! 

Just det! Klippt och färgat håret också. Inte så stor skillnad mer än att det bör KORT.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!