hon gör det dag som natt, äntligen fredag

Hallå där bloggen! Tog ett litet uppehåll men nu är jag tillbaka (kanske...). Nästan halvvägs in i terminen redan, en termin som gått rätt smärtfritt hittills. Tenta i produkt- och processanalytisk kemi nu på måndag och som vanligt känns det ju lite sådäääär alltså. Just analytisk kemi är något som jag tycker är ganska roligt egentligen men det är så himla mycket att plugga till tentorna. För tillfället är min framtid rätt oviss, det är oklart var jag kommer spendera min sommar (här/skell) men det avgörs av var jag får jobb. Ett annat ångestmoment är det här med valbara kurser, som snart ska väljas. Egentligen kanske det inte är så avgörande för min framtid som legitimerad apotekare men det vore ju gött att läsa kurser som man gillar och dessutom om man nu visste vad man ville göra för ex-jobb så kunde man inrikta sig på nåt. Måste även bestämma mig för om jag vill sticka utomlands och göra examensarbete (nästa vårtermin) för i så fall bör jag ta tag i det nu. Mycket som är oklart och många ångestmoment just nu alltså. 
Förutom det gamla vanliga plugget har de senaste månaderna innehållt en massa utgångar (många för att vara jag i alla fall), sjukt mycket hästande och en del mys. Jag och ett kompisgäng drog igång vinprovningar som vi kört regelbundet varje måndag, vilket har varit sjukt trevligt och mysigt. Nu har vi haft uppehåll två veckor av olika anledningar men på måndag är det dags igen, yaay. Sen så var jag häst- och bilvakt en hel vecka också och det var SÅ HIMLA ROLIGT. Hade hand om Rinske och Oscar och var liksom i stallet massa timmar varje dag och hade stalljour och grejer och det var förstås jobbigt men samtidigt helt fantastiskt kul alltså, jag dör. Längtar tills jag har råd med egen häst (och bil, haha). 
Nu ska jag återgå til plugget och sen sticka till stallet. Det har snöat i natt så jag känner bara what the fudge ska jag och Rinske göra nu? Fett osugen på ridhus-ridning. 
Tack och hej leverpastej!
 
Det är nåt fel på min dropbox så ni får en gammal jävel från bergskär i somras
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!