det ljuva livet väntar inte

Tjenis! Terminen lider mot sitt slut och om drygt en vecka får jag "sommarlov". Ska dock jobba heltid typ hela sommaren så det blir väl inte så mycket lov av det hela. Senaste tentan - i farmakoepidemiologi och farmakoekonomi - gick väl inte särskilt bra (som förväntat). Har förstås inte fått veta något resultat än men jag misstänker att det blir årets första U. Alltså inte Urbra eller Underbart, utan Underkänt eller Uselt om man så föredrar.
I helgen var jag upp till norr en snabbis. Begravning i fredags och sedan mys med familjen resten av helgen. Igår var vi på studiebesök på AstraZeneca i södertälje, fick kolla in produktionen och gå på lite föreläsningar. God mat också! Haha. När vi kom tillbaka var det sååå himla kallt, urk jag tog nästan fram vinterjackan när jag kom hem. Idag har jag bara varit på föreläsningar och sedan lagat köttfärsås. Gott. Resten av veckan stavas p l u g g, men det blir nog också lite Rinske-love och kanske en sväng till sthlm i helgen. Nu ska jag plugga vidare och sen diska och springa. 
Hejsvejs!
 
Underbar bild från valborg efter champagnegaloppen. Blev med keps under galoppen och jag ser nu att den var inte så snygg.
 

även vi som är så unga ska dö en dag

Dag före tenta. Tvivlar på att denna tenta kommer gå vägen. I helgen kände jag för att skita i det hela men det tar ju emot att bara ge upp så där. Så jag har visst bara våldpluggat måndag, tisdag och så idag då. 7-21. Heldagar. Innehållsrikt liv alltså. Men känner ändå inte att det kommer gå, men jag tänker ju tydligen inte ge upp utan kamp haha. 
Annars så har jag två herrar på besök just nu som håller på att rensa fläkt/ventil. Känns så hiiiimla dumt att sitta här och vara hemma, oftast brukar man ju vara i skolan när sånt här sker. Förra våren när de varit hemma hos oss och bytte spis så kom vi hem från en sjukt lång och tröttsam labbdag, klockan var väl typ 20, och då hade de låst fucking överlåset på dörren så vi kom oss inte in (eftersom vi inte har nån nyckel till det). Fick sitta i trapphuset och vänta ett par timmar på nån som hade nyckel. Sjukt drygt. Men det lär väl i alla fall inte ske den här gången :P
Efter imorgon har jag en TRE dagar lång helg, hallelujah. Eventuellt gör vi stocken imorgonkväll och på fredag ska jag till Rinske. Sen har jag inget att göra och det känns helt fantastiskt. Tänker gå långpromenader och mysa och bara ha det bra och inte tänka på plugget det minsta. Eller ja just det, måste rätta PMet, fukkkk.
 
Hej hopp.
 
såg den här bilden och kände ba att åååh jag vill va jättebrun och jättesvettig som på sommarn

don't eat, don't sleep, don't be sober

Hej på er! Valborg alltså. Blir bara bättre och bättre och bättre för varje år tror jag. På kvalborg grillade jag och mina vänner ute i kylan, haglade gjorde det. Sedan gick vi till östgöta nation och fortsatte festandet, dansade till Den svenska björnstammen och hade det gött. Ög stängde dock redan klockan 22 så då gick jag hem och åt lite mat. På valborgsmorgonen vaknade jag halv7, pigg som ett spigg. Eftersom vi skulle mötas först klockan 9 så startade jag dagen med paradise hotel hehe. Vid 9 var vi i ekonomikumparken, korkade upp skumpan och bredde smörgåsarna. Solen sken och livet var rätt bra alltså. Hängde i parken till 13 typ, då gick vi och ställde oss i kö till snerikes champagnegalopp. Underbart rolig champagnegalopp! Blev så fruktansvärt blöt och hade fantastiskt kul! Efter galoppen trampade jag hem och tog en ordentlig dusch, fixade lite och åkte sen hem till Elin där det bjöds på hamburgare och tjejhäng. Lite senare drog några av oss ut på norrlands och dansade. Dock snöade då, så himla kallt och blött alltså. Men hade superskoj inne på norrlands. 
Efter allt detta festande har jag dock varit bakis i typ två dagar, först nu jag börjar vara människa igen haha. Hjälpte rätt mycket att åka ut och mysa med min fina gnäggande vän igårkväll. Idag jobbar jag med en opponering. Har så sjukt mycket att göra när det kommer till plugget, tenta på torsdag men jag vet inte alls hur jag ska hinna plugga till den. Usch, får sån ångest när motivationen är så körd i botten att man inte kommer sig för att göra någonting vettigt alls. Jag VET ju att det bara är att ta sig i kragen och GÖRA det men tankarna är definitivt på annat håll just nu = koncentrationssvårigheter. Det har gått så långt nu att jag bara känner för att skita i tentan, istället för att lägga ner massa tid på nåt som ändå inte går vägen. INTE likt mig alltså. Näänej men nope nu ska jag skärpa mig, go go go.........
 
här var jag på teneriffa och vad livet var enkelt då?!
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!