även vi som är så unga ska dö en dag

Dag före tenta. Tvivlar på att denna tenta kommer gå vägen. I helgen kände jag för att skita i det hela men det tar ju emot att bara ge upp så där. Så jag har visst bara våldpluggat måndag, tisdag och så idag då. 7-21. Heldagar. Innehållsrikt liv alltså. Men känner ändå inte att det kommer gå, men jag tänker ju tydligen inte ge upp utan kamp haha. 
Annars så har jag två herrar på besök just nu som håller på att rensa fläkt/ventil. Känns så hiiiimla dumt att sitta här och vara hemma, oftast brukar man ju vara i skolan när sånt här sker. Förra våren när de varit hemma hos oss och bytte spis så kom vi hem från en sjukt lång och tröttsam labbdag, klockan var väl typ 20, och då hade de låst fucking överlåset på dörren så vi kom oss inte in (eftersom vi inte har nån nyckel till det). Fick sitta i trapphuset och vänta ett par timmar på nån som hade nyckel. Sjukt drygt. Men det lär väl i alla fall inte ske den här gången :P
Efter imorgon har jag en TRE dagar lång helg, hallelujah. Eventuellt gör vi stocken imorgonkväll och på fredag ska jag till Rinske. Sen har jag inget att göra och det känns helt fantastiskt. Tänker gå långpromenader och mysa och bara ha det bra och inte tänka på plugget det minsta. Eller ja just det, måste rätta PMet, fukkkk.
 
Hej hopp.
 
såg den här bilden och kände ba att åååh jag vill va jättebrun och jättesvettig som på sommarn
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!