det ljuva livet väntar inte

Tjenis! Terminen lider mot sitt slut och om drygt en vecka får jag "sommarlov". Ska dock jobba heltid typ hela sommaren så det blir väl inte så mycket lov av det hela. Senaste tentan - i farmakoepidemiologi och farmakoekonomi - gick väl inte särskilt bra (som förväntat). Har förstås inte fått veta något resultat än men jag misstänker att det blir årets första U. Alltså inte Urbra eller Underbart, utan Underkänt eller Uselt om man så föredrar.
I helgen var jag upp till norr en snabbis. Begravning i fredags och sedan mys med familjen resten av helgen. Igår var vi på studiebesök på AstraZeneca i södertälje, fick kolla in produktionen och gå på lite föreläsningar. God mat också! Haha. När vi kom tillbaka var det sååå himla kallt, urk jag tog nästan fram vinterjackan när jag kom hem. Idag har jag bara varit på föreläsningar och sedan lagat köttfärsås. Gott. Resten av veckan stavas p l u g g, men det blir nog också lite Rinske-love och kanske en sväng till sthlm i helgen. Nu ska jag plugga vidare och sen diska och springa. 
Hejsvejs!
 
Underbar bild från valborg efter champagnegaloppen. Blev med keps under galoppen och jag ser nu att den var inte så snygg.
 
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!